Cum arată o femeie după ce a renunțat la alcool. Obișnuia să bea 12 beri și un litru de vodkă în fiecare zi

Cum arată o femeie după ce a renunțat la alcool. Obișnuia să bea 12 beri și un litru de vodkă în fiecare zi

O poveste incredibilă vine de acesta dată din Australia. O femeie care obișnuia să consume băuturi alcoolice încă de la o vârstă frageda a mers la spital pentru un control.

Acolo medicii i-au spus că trebuie să renunțe la acest viciu altfel va muri. Iată cum arată după ce a renunțat la alcool.

Samantha Hoult a început să bea încă de la vârsta de 14 ani, alcoolismul s-a agravat, iar tânăra a ajuns să bea 12 beri pe zi și o sticlă de 1,25 litri de vodkă zilnic.

Cum arată o femeie după ce a renunțat la alcool

Samantha Hoult a trecut printr-o transformare uluitoare după ce medicii i-au zis că o să moară dacă mai bea un singur pahar de alcool. Azi, femeia e de nerecunoscut.

Aceasta este incredibila poveste a unei femei din Cairns, Australia. Avea doar 14 ani atunci când a început să consume

alcool și la vârsta majoratului ajunsese să bea cantități îngrijorătoare, în fiecare zi.

Anii au trecut, alcoolismul s-a agravat și tânăra a ajuns să bea 12 beri pe zi și o sticlă de 1,25 litri de vodkă zilnic. Uriașele cantități consumate au afectat-o din plin și, după câțiva ani, sănătatea să a început să fie tot mai fragilă.

La vârsta de 27 de ani, Samantha Hoult a ajuns la spital și, după numeroase invetigațîi medicală, doctorii i-au spus că ar putea să moară dacă mai bea un singur pahar de alcool.

Citește și  Bonus Pentru Cei Care Au Contribuit Peste Stagiul De Cotizare Șeful Casei De Pensii A Transmis Că Pensionarii Vor Primi Bani În Plus Dacă Depășesc Vechimea Standard În Muncă

„Ficatul meu ceda și medicii mi-au zis că sunt norocoasă că încă mai sunt în viață. Mi-au explicat că o singură bere ar putea să mă omoare. Fiindcă am început să consum alcool de la o vârstă atât de fragedă nu am știut cum să gestionez dependența sau problemele viețîi fără să mă afund în băuturi”, a mărturisit femeia, potrivit celor de la Dailymail.co.uk.

stiricalitative