Ce se va întâmpla în corpul tău dacă mănânci ovăz în fiecare zi După doar 2 zile efectele sunt miraculoase

Ce se va întâmpla în corpul tău dacă mănânci ovăz în fiecare zi După doar 2 zile efectele sunt miraculoase

Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. O știe toată lumea, nu? Și poate cea mai frecventă recomandare pentru această masă este terciul de ovăz. De ce? Pentru că are efecte miraculoase. Și pentru a diversifica, îi poți adăuga fructe, nuci, iaurt degresat sau scorțișoară.

Iată cele mai importante dintre acestea: – ajută la sănătatea pielii – furnizează proteine pentru sistemul muscular – conține cantități importante de antioxidanți – este o bombă de energie,

datorită conținutului mare de carbohidrați – îmbunătățește metabolismul și te ajută să slăbești – scade colesterolul – scade riscul bolilor cardio-vasculare – te scapă de problemele digestive.

Fulgii de ovăz sunt foarte versatili și sunt recunoscuți pentru beneficiile pe care le aduc. Inima ta va fi mai sănătoasă, sistemul digestiv va funcționa corect și pielea ta va fi mult mai curată dacă incluzi fulgii de ovăz în alimentația ta zilnică.

Citește și  Pisica sensibilă și iubitoare un prieten neașteptat

Iată ce se întâmplă în corp dacă mănânci zilnic fulgi de ovăz: Vei avea un ten curat, fără probleme: Terciul de ovăz este tratamentul ideal pentru bolile inflamatorii, cum ar fi eczemele sau

iritațiile, deoarece ajută la curățarea tenului. Au un conținut bogat în zinc, un mineral care curăță tenul, revigorându-l și favorizează eliminarea toxinelor. Fierul este un alt mineral important pentru sănătatea pielii, deoarece împiedică deshidratarea și se găsește în cantități mari în ovăz.

Fulgii de ovăz mai aduc un aport însemnat de mangan care previne inflamațiile și grăbește vindecarea leziunilor care apar în cazul tenului cu probleme. Mușchii tăi primesc mai multe proteine:

Opt linguri cu ovăz furnizează corpului 15% din necesarul zilnic de proteine. Poate că nu ți se pare un procent foarte mare, însă, pe lângă proteine, ei mai aduc vitamina E, antioxidanți și glutamină care ajută la refacerea mușchilor după efort.

Anunț important: Pentru că rețeaua de socializare ne-a cenzurat postările, sunt aproape oprite pentru ca dumneavoastră să nu le mai vedeți, vă rugăm să le dați mai departe, pentru a rezolva această situație!

stiricalitative