AM RĂMAS ÎNSĂRCINATĂ IMEDIAT DUPĂ CE L-AM CUNOSCUT PE DAMIAN APOI LA DOAR ȘASE SĂPTĂMÂNI DUPĂ CE AM NĂSCUT AM RĂMAS IAR ÎNSĂRCINATĂ.

AM RĂMAS ÎNSĂRCINATĂ IMEDIAT DUPĂ CE L-AM CUNOSCUT PE DAMIAN APOI LA DOAR ȘASE SĂPTĂMÂNI DUPĂ CE AM NĂSCUT AM RĂMAS IAR ÎNSĂRCINATĂ.

O femeie, care nu și-a dezvăluit numele real, a ales să își spună povestea pentru a le avertiza pe alte femei, ea dorește să i se spună Melissa.

Melissa avea o relație cu iubitul său de doi ani și și-a dat seama că a fost păcălită de bărbatul cu care trăia, după ce a rămas însărciantă cu al doilea copil.

Ea a devenit suspicioasă referitor la cât de în serios ia Damian contracepția, după ce, la scurt timp de la începutul relației, a venit pe lume fiica lor, iar bărbatul a început să o preseze să aibă iar relații intime.

„În cele din urmă, i-am spus că voi face dragoste cu el mai devreme decât voiam, dar doar dacă o să poarte plasticul contraceptiv. I-am specificat foarte clar acest lucru, căci în nici un caz nu am vrut să rămân însărcinată iar. M-am asigurat că și l-a pus. L-am văzut și am zis că suntem în regulă. Nu m-am gândit niciodată să mă asigur la jumătatea drumului.”

Citește și  Ce i-a făcut o femeie soacrei sale mult prea curioase. Nu s-a mai putut abține

La doar 6 săptămâni de la nașterea primului copil, femeia a rămas însărcinată iar, așa că l-a confruntat pe Damian.

„L-am întrebat pentru că nu avea sens. Avea un zâmbet ciudat pe față, și apoi mi-a spus că a îndepărtat prezervativul la jumătatea drumul, dar că nu a observat, așa că ce mare chestie?! Nu arăta șocat sau supărat, era evident că știa ce făcuse”.

Citește și  Cea mai gustoasă slănină preparată după rețeta bunicii

Femeia care i-a spus anterior bărbatului că nu ar vrea să facă avort, a mărturisit că nu avea nici o idee că ceea ce a îndurat a fost o infracțiune numită „stealthed” („tâlhărie”) – un termen elaborat într-un studiu recent al Școlii de Drept din Yale, și că s-a simțit complet păcălită, scrie tasta.ro.

stiricalitative