S-a aflat motivul divorțului lui Connect-R Misha a rămas cu traume de pe urma căsniciei lor artistul a făcut declarații șocante

S-a aflat motivul divorțului lui Connect-R Misha a rămas cu traume de pe urma căsniciei lor artistul a făcut declarații șocante

Căsătoria dintre Connect-R și Misha a durat din 2013 până în 2018, iar divorțul lor a fost o surpriză pentru toată lumea, deoarece s-a petrecut în secret, fiind anunțat ulterior.

Deși au existat multe speculații, cei doi nu au vorbit niciodată public despre motivele despărțirii lor, preferând să rămână o familie pentru binele fiicei lor.

Cu toate acestea, odată cu lansarea cărții sale personale, Connect-R a făcut mărturisiri neștiute și mult așteptate, care au surprins pe toată lumea.

La început, artistul a recunoscut că el și Misha au ajuns pe căi separate pentru că el nu a fost niciodată genul de bărbat pe care blondina îl căuta și îl dorea mereu. Misha căuta un bărbat care să semene perfect cu tatăl ei, deoarece a crescut mereu cu un anumit model de soț și tată, iar Connect-R nu a reușit să se ridice la acest nivel.

Cu toate acestea, el a spus că problema principală nu a fost faptul că nu îndeplinea anumite roluri de soț și tată, ci că trădarea lui a fost motivul principal al dorinței ei de a divorța.

“Poți să fii alături de o persoană și să observi că evoluția spirituală a ambilor parteneri se desfășoară la viteze diferite. Poți să nu mai fii în sincron cu partenerul tău. Divorțul s-a întâmplat pentru că felul meu de a fi nu mai corespundea felului ei de a fi. Principala problemă a fost faptul că sunt un tip indisciplinat. Desigur, indisciplina mea nu ar trebui să fie o problemă pentru nimeni. Așa sunt eu. Las hainele în mijlocul camerei, nu spăl vasele, nu schimb becuri. Dar am avut grijă să plătesc pe cineva care să mă ajute, o femeie care să facă curățenie în casă.Modelul pe care soția mea îl avea în minte pentru un bărbat și tată era tatăl ei. Socrul meu este priceput la reparații și întreținerea casei. În plus, pe lângă incapacitatea mea de a face treburile casnice și de a fi mai ordonat, mai există ceva, și îmi asum responsabilitatea în această carte. Vreau să fiu sincer. Soția mea ar fi putut trece peste lucrurile despre care am vorbit mai devreme, dacă nu ar fi existat o trădare mult mai gravă, pe care, evident, am provocat-o. Este vorba despre trădare”, a povestit Connect-R.

Artistul a vorbit deschis acum despre perioada de trădare, recunoscând că a înșelat-o de nenumărate ori pe fosta sa soție. De când s-a apropiat de religie și a învins depresia, el afirmă că nu ar mai face aceleași greșeli.

Cu toate acestea, chiar și cu schimbările sale, se pare că Misha, care a rămas cu multe răni după căsătorie, nu îi acordă încredere și nu mai dorește o împăcare.

Citește și  Survivor All Stars, 7 martie 2024. Oana Ciocan, destăinuiri sincere despre relația cu Jador. Ce spune despre cererea în căsătorie: „Cred că a fost cea mai…”

Connect-R consideră că orgoliul și frica ei de a fi înșelată din nou o țin departe de inima lui, și el înțelege că Misha nu va mai fi niciodată soția lui, ci doar femeia care nu i-a închis definitiv ușa sufletului ei.

El afirmă în cartea sa că nu are de gând să-și refacă viața și că va rămâne mereu în urma ei, în semn de recunoștință pentru trădarea sa și sacrificiile pe care le-a făcut pentru familie, renunțând chiar la cariera sa.

Cu toate acestea, Connect-R recunoaște că își dorește să refacă o familie cu Misha, deși știe că acest lucru este mai mult o iluzie. Cu o ușă deschisă pentru o posibilă reconciliere din ambele părți, speranța lui rămâne în viață.

„În vremea în care eu nu mă cunoșteam pe mine, când eram un dobitoc, m-a prins, m-a descoperit că aveam o altă relație. Și nu o dată, de câteva ori. Am înțeles-o perfect, am înțeles de ce a dat divorț. Ea a avut un cumul de stări, numeroasele mele trădări s-au tot adunat până într-o zi, când a luat decizia de a divorța. Astăzi, în noua mea stare nu aș mai avea de gând să înșel, nici gând să mai beau, nici gând să mă mai droghez, nici gând să-mi trădez soția. Sunt alt om. De ce n-a zis acum, hai să mergem înainte? Te iert și continuăm. N-a zis pentru că este o femeie orgolioasă, mai cred că a fost rănită și că și-a pierdut încrederea în mine. Și a rămas cu trauma provocată de mine, n-a putut să treacă. Chiar dacă, în anumite momente, aș fi sperat la o împăcare, cu prima ocazie, îmi reproșa tăios toate gesturile mele de trădare. Mă făcea să mă simt ultimul om, n-a putut să creeze pacea în casă. N-a putut să treacă peste momentele mele de rătăcire. Eu le lăsasem mult în urmă. La mine nu mai funcționau reproșurile pentru că știam cine sunt și cum m-am schimbat. Ea mă vedea că sunt altfel, mă vede acum că m-am schimbat dar nu acceptă împăcarea. Cel mult o ușă întredeschisă. E vorba de orgoliu și neîncredere. Are teamă că se pot repeta trădările mele și nu vrea să mai trăiască nicio dezamăgire. E Rac, e familistă convinsă, a renunțat la o carieră națională și internațională ca să fie cu mine, ca să se nască fata, iar eu am răsturnat masa, am trădat-o. Eu înțeleg dezamăgirea ei și nu îmi refac viața!”, a mai povestit artistul în cartea sa „Din Livada cu nuci”.

Citește și  Horoscop Cristina Demetrescu martie 2024. Viața a două zodii se resetează radical

El menționează că atunci când Misha își va întoarce definitiv spatele și își va reface viața cu altcineva, el va porni pe un alt drum.

Până atunci, Connect-R își lasă viața amoroasă și familia în mâinile lui Dumnezeu și crede că povestea lor, ca mamă, tată și copil, nu s-a încheiat încă.

stiricalitative