Ce a apărut la mormântul Denisei Răducu la 6 ani de la deces. Tatăl artistei a rămas fără cuvinte Ne mai alină durerea

Ce a apărut la mormântul Denisei Răducu la 6 ani de la deces. Tatăl artistei a rămas fără cuvinte Ne mai alină durerea

Tatăl Denisei Răducu a mărturisit ce a descoperit la mormântul fiicei sale, la aproape 6 ani de la decesul celebrei cântărețe.

Denisa Răducu a fost una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de manele din țara noastră. După o luptă îndelungată cu problemele de sănătate, artista și-a dat ultima suflare, acum aproape 6 ani. Familia ei nu și-a revenit nici până în prezent după tragedie, iar tatăl Denisei a mărturisit că a făcut o descoperire neașteptată la mormântul acesteia, care îi mai alină, totuși, suferința.

Emilian, tatăl Denisei Răducu, încă își plânge fiica, după aproape 6 ani de când aceasta nu mai este în viață. Bărbatul a mărturisit că merge în fiecare zi la mormântul regretatei artiste, care este îngropată în cimitirul din comuna Ștefănești, județul Vâlcea.

Emilian Răducu a mărturisit că mereu găsește lumânări, flori, dar și jucării de pluș la mormântul fiicei sale. Cântăreața de manele nu a fost uitată de fanii ei, care o vizitează mereu la locul ei de veci, lucru care îi mai alină suferința tatălui ei.

„Mai vin oamenii la mormânt, am găsit acolo jucării, urșuleți de pluș, lumânări și flori. Lumea o plânge, nu a fost uitată. Sunt foarte impresionat de gestul oamenilor, ne mai alină durerea. Când voi muri, aș vrea să fiu înmormântat lângă Denisa mea, nu o voi lăsa singură”, a declarat Emilian Răducu pentru Playtech.ro.

Procesul privind drepturile de autor ale Denisei nu s-a încheiat

Citește și  Maria Ghiorghiu anunţ şocant Vine sfârşitul Am văzut live iadul

Pe 23 iulie se vor împlini 6 ani de când celebra cântăreață de manele nu mai este în viață, însă familia ei încă se luptă în instanță pentru drepturile de autor ale acesteia. Tatăl Denisei Răducu și-a pierdut speranța și nu crede că el și rudele sale vor mai primi vreodată banii din difuzarea pieselor fiicei sale.

De asemenea, bărbatul a declarat că procesul este unul costisitor și încă așteaptă încheierea acestuia.

„Nu s-a încheiat procesul, ultima dată când ginerele meu a luat legătura cu avocații i-au mai cerut niște documente. Durează de cinci ani acest proces, de atunci ne tot plimbă. Am plătit bani mulți, peste 5.000 de euro, dar fără niciun rezultat.

Mă gândesc că ar putea să ne spună să ne vedem de treburile noastre, căci sunt cheltuieli mari, dar cred că aici sunt și niște jocuri! Trebuie să mai plătim aia, aia, lucruri de-ale lor. Lumea mă tot întreabă despre acest proces, dar eu ce să le spun? Așteptăm!”, a mai spus tatăl Denisei Răducu.

Citește și  Pentru Gospodine Ingredientul pe care trebuie să îl pui în oala cu sarmale pentru a ieși fragede și gustoase

Emilian Răducu a mai declarat că se luptă în instanță cu Florin Pește și cu Liviu Dovleac, bărbații cu care Denisa a colaborat în timpul carierei sale. Potrivit tatălui artistei, cei doi nu se prezintă niciodată la termene și, din această cauză, procesul durează de atâția ani.

„Le-am deschis proces lui Florin Pește și lui Liviu Dovleac, dar ei nu se prezintă intenționat la termene. Sunt rudele noastre, Dovleac e văr cu Denisa. Pește a vândut 25 de piese cântate de Denisa cu 25.000 de euro. Noi, de când a murit Denisa, nu am luat un leu. Nici eu și nici sora ei. Rudele din partea mamei ei sunt niște oameni lipsiți de suflet”, a mai povestit Emilian Răducu.

stiricalitative