O Româncă Fotomodel S-A Măritat Cu Un Miliardar Portughez Şi Credea Că A Dat Lovitura Vieţii

O Româncă Fotomodel S-A Măritat Cu Un Miliardar Portughez Şi Credea Că A Dat Lovitura Vieţii

De la dragoste la ură e doar un pas!

Și o demonstrează un fotomodel român, care își acuză soțul, un milionar portughez în vârstă de 57 de ani, de faptul că a vrut să o omoare, lovind-o cu o piatră în zona capului.

Carlos Inacio, în vârstă de 57 de ani, este acuzat că ar fi vrut să își omoare soția, o tânără fotomodel mai mică de vârstă cu 30 de ani. Conform informațiilor apărute pe La Vox de Galicia, cei doi soți au ajuns de curând în fața magistraților, iar dosarul încă se judecă.

În trecut, milionarul portughez a mai fost condamnat la 11 ani și 4 luni cu executare pentru tentativă de omor. Soția româncă îl acuză că în urmă cu trei ani, pe când se aflau la un hotel din Spania, bărbatul ar fi atacat-o în camera de hotel, imediat după ce a ieșit de la duș. Carlos Ignacio ar fi lovit-o în cap cu un obiect greu și ar fi încercat să o omoare.

Citește și  Viorica de la Clejani acuzată de infidelitate. Cum a reacționat artista

„Ştiam că trebuie să scap din mâinile lui, m-am luptat să părăsesc camera respectivă pentru că ştiam că dacă nu voi reuşi, voi muri şi nu voiam să se întâmple asta”, a povestit românca, în sala de judecată.

Mai mult decât atât, românca are și martori. Ea susține că a ieșit din cameră fără haine și plină de sânge, iar țipetele sale au fost auzite și de mai mulți angajați ai hotelului, care ar fi confirmat deja varianta ei. Procesul încă nu s-a terminat, iar în paralel cei doi se află și în plin divorț.

stiricalitative