Pierce Brosnan si Keely Shaye formeaza un cuplu de 26 de ani dar se iubesc ca in prima zi

Pierce Brosnan si Keely Shaye formeaza un cuplu de 26 de ani dar se iubesc ca in prima zi

Pierce Brosnan si sotia lui, Keely Shaye Smith, de profesie journalist, traiesc o iubire ca in filme.

Tocmai au aniversat 26 de ani de casnicie, dar se pare ca se iubesc ca in prima zi. Drept dovada stau declaratiile de iubire facute de sotia celebrului actor.

A trait o adevarata drama in tinerete. Sotia si fiica lui au murit de cancer si a privit neputincios cum aceasta boala

cumplita i-a luat doua dintre cele mai dragi fiinte. Insa, a avut curaj sa iubeasca din nou si pare ca si-a intalnit

Citește și  Care a fost cauza decesului în cazului cântărețului de muzică populară Mile Povan

sufletul pereche, pe jurnalista Keely Shaye Smith. Cei doi formeaza cel mai solid cuplu de la Hollywood, iar pe 4 august au sarbatorit 26 de ani de iubire.

„Aniversare fericita pentru singura mea iubire adevarata, Pierce Brosnan”, a scris Keely, alaturi de o imagine de la nunta celor doi. „Aduci mereu soarele in viata mea”, a mai scris aceasta, la alta imagine cu celebrul actor.

Anul trecut, actorul i-a facut si el o frumoasa declaratie de dragoste in care ii multumea petnru cei 25 de ani de iubire.

„Multumesc pentru iubire, dragostea mea din ultimii 25 de ani si de acum inainte”, a scris el pe Instagram.

Pierce Brosnan si Keely Shaye Smith au inceput sa se intalneasca la inceputul anilor 90, dar abia in august 2001 s-au casatorit, dupa ce au devenit parintii unui baietel. Anterior, Pierce fusese casatorit cu Cassandra Harris, insa actrita a murit de cancer ovarian dupa 11 ani de casnicie, in decembrie 1980.

Citește și  Ion Se Casatoreste Cu Maria Dupa Doar Trei Luni De Relatie

Pentru actor, moartea sotiei sale a fost o trauma in sine. Keely a fost cea care l-a ajutat sa se vindece. Keely Shaye

Smith, femeia alaturi de care Brosnan a ales sa-si petreaca viata, este jurnalista, autoare si gazda de show-uri TV si l-a cucerit pe celebrul actor cu bunatatea ei. Pierce a pornit la drum cu Keely foarte nesigur, nestiind daca va mai putea sa iubeasca vreodata. De atunci insa, calatoria celor doi dureaza, Pierce si Keely formand unul dintre cele mai bine sudate cupluri de la Hollywood.

„Iubesc vitalitatea si pasiunea ei. Are aceasta putere fara de care nu as fi reusit sa traiesc. Cand Keely se uita la mine, ma inmoi de fiecare data”, a marturisit fostul agent 007, intr-un interviu acordat revistei Independent acum ceva timp.

Drept dovada ca iubirea lor este atat de puternica, iar ca actorul nu este un om artificial pentru care conteaza doar aspectul, acesta i-a ramas fidel sotiei sale si dupa atatia ani chiar daca Keely si-a pierdut formele din tinerete si nu se mai incadreaza in tiparele 90-60-90. Pierce este indragostit lulea de sotia lui si o iubeste la nebunie. Cei doi sunt surprinsi adesea, in ipostaze extrem de dragastoase, in timp ce se plimba cu bicicletele tinandu-se de mana, se saruta in public si nu se pierd niciodata din priviri.

Citește și  Asistenta credea că familia fetiței nu vedea ce făcea ea zilnic dar când mama s-a uitat mai atent s-a prăbușit ceva în ea Nu a mai putut păstra tăcerea. Ce făcea asistenta tuturor copiilor în fiecare zi

Pierce Brosnan este tatal a cinci copii. Sean este rezultat din prima casatorie. Tot in timpul primei casatorii i-a adoptat pe Charlotte si pe Chris, copiii Cassandrei. Din pacate, Charlotte a murit din cauza aceleiasi boli care a ucis-o si pe mama sa, cancerul ovarian. Din al doilea mariaj au rezultat doi fii: Paris si Dylan, care amandoi practica modellingul.

stiricalitative