Gigi Becali de urgenţă pe masa de operaţii. Ce probleme grave de sănătate are latifundiarul

Gigi Becali de urgenţă pe masa de operaţii. Ce probleme grave de sănătate are latifundiarul

Gigi Becali a ajuns de urgență pe masa de operații. Patronul FCSB a dezvăluit ce probleme de sănătate a avut, în ultima perioadă.

O problemă de sănătate mai veche l-a trimis pe Gigi Becali de urgență pe masa de operații

Patronul FCSB a dezvăluit că a suferit recent o intervenție chirurgicală. Se pare că o problemă mai veche pe care a avut-o la umăr i-a dat mari bătăi de cap în ultima perioadă și, în cele din urmă, Gigi Becali a ajuns de urgență pe masa de operații.

Afaceristul a spus că a avut un tendon rupt și că, în prezent, are mâna imobilizată într-o proteză:

„Sunt operat, între timp m-am operat la umăr. O operație cam grea, de tendon. Am mâna imobilizată într-o proteză, dar dacă am spus da, e da.

La mâna stânga am făcut operație la tendon, dar dacă am promis că merg (n.r. – la „marșul normalității”), merg acolo la 12. Aveam probleme la tedon de mult. Nu mi-am dat seama, dar tendonul era rupt.

Când mi-a făcut operația era mai grav, dar nu mai contează asta. Acum mă simt bine, normal, dar am mâna imobilizată. În București m-am operat”, a spus Gigi Becali.

Finanțatorul FCSB va ieși în stradă: „Nu avem nimic cu ei, ei sunt niște oameni. Păcatele lor urăm și nu pe oameni”Cu toate că este încă în perioada de recuperare după operația pe care a suferit-o, Gigi Becali va ieși în stradă, duminică, pe 15 august, pentru a susține „Marșul Normalității”.

Citește și  Laurette a cerut ajutor de la stat. Nu își mai poate întreține singură fiica Poate mă încadrez la 300 de lei pe lună

„Mâine la ora 12 am luat aprobare pentru acest marș al normalității. De la Patriarhia Română și până pe Calea Victoriei, la Guvern. Vrem să facem un marș de curățire. Nu avem nimic cu ei, ei sunt niște oameni.

Păcatele lor urăm și nu pe oameni. Atunci mergem noi în spatele lor ca să curățim ceea ce ei murdăresc. Să curățim drumurile de duhurile necurate. Cu aghiasmă, cu cruci și cu icoane și cu cântece de biruință. Frăția Sfântul Gheorghe a notificat toate autoritățile. Ministerul de Interne, Primăria. Vor participa preoți din toată țara, călugări, călugărițe și fețe bisericești.

Citește și  El din Germania eu din România a fost doar o relație de câteva zile la Costinești. Eu m-am măritat între timp dar după 2 ani soțul meu a murit.

Am mai fost o singură dată la un astfel de protest. Când a fost organizat de „Asociația Pro Vita”, pe care tot eu o finanțez. Eu nu ies în stradă, din punctul meu de vedere noi nu avem nimic cu ei. Noi nu urăm pe oameni, noi urăm păcatul lor.

Din punctul meu de vedere ei creează niște duhuri necurate pe acolo pe unde trec. Și noi trebuie să curățim, să mergem pe drumul pe care ei au mers și să curățim duhurile necurate. Chiar dacă merg și în patru labe, mâine la 12 sunt acolo.

Vom merge exact pe traseul lor că să curățim duhurile necurate pe care le lasă în urmă. Dacă nu facem asta se vor întâmpla accidente și multe nenorociri pe acel traseu”, a mai spus Gigi Becali, potrivit Antena 3.

stiricalitative