Cum a ajuns să arate Cornelia Rednic după nenumărate diete Cântăreața recunoaște că nu era mulțumită

Cum a ajuns să arate Cornelia Rednic după nenumărate diete Cântăreața recunoaște că nu era mulțumită

Cântăreața de muzică populară s-a supus, de-a lungul anilor, mai multor transformări fizice, fiind nemulțumită de aspectul ei.

La un moment dat, ajunsese să-și pună sănătatea în pericol din cauza unei diete draconice.

Din fericire, peste ani a găsit echilibrul necesar și se declară mulțumită de modul în care arată.

Acum câțiva ani, artista recunoștea că a ținut o dietă drastică, fără să consulte vreun specialist. Și deși reușise să slăbească destul de mult, starea ei de sănătate se agrava.

Citește și  Andreea Bălan radiază de fericire O veste emoționantă a adus bucurie în viața ei. Reacția fanilor nu s-a lăsat așteptată Sincere felicitări

Artista a mărturisit că ajunsese să cântărească 50 de kilograme, dar că se confrunta cu stări de amețeală și dezorientare și, cel mai grav, părul ajunsese să-i cadă.

„Mă înfometam. După ce am slăbit, nu mi-a mai plăcut de mine. Aveam impresia că-mi ies ochii din cap, că-mi ies urechile în evidență. Mă simțeam urâtă.

Mâncam mere, morcovi, iaurt. Când mi se făcea foame, mâncam portocale. Nu discutasem cu niciun nutriționist, ceea ce a fost foarte rău.

De-a lungul timpului, artista a testat numeroase diete până să ajungă la formula de aur. Una dintreaceste diete era să o coste sănătatea, având în vedere că deși a reușit să slăbească 33 de kilograme în trei luni, consecințele asupra corpului au fost dezastruoase. Cu o sinceritate dezarmantă, Cornelia Rednic a povestit iadul prin care a trecut doar pentru a slabi:

Citește și  Cu acest truc îți vei curăța toate tigăile în doar câteva secunde

‘Ma infometam. Dupa ce am slabit nu mi-a mai placut de mine. Nu-mi placea deloc de mine. Aveam impresia ca-mi ies ochii din cap, ca-mi ies urechile in evidenta. Ma simteam urata. Mancam mere, morcovi, iaurt si uneori carne de pui fiarta. La ora 12:00 un iaurt, dupa niste morcovi, apoi la ora 17:00 niste carnita de pui cu ceva legume.

Cand mi se facea foame mancam portocale. Nu discutasem cu niciun nutritionist, ceea ce a fost foarte rau. Dupa trei luni, ma simteam fara putere si mi-a cazut parul din cap. Dupa ce am slabit, ajunsesem la 50 si ceva de kilograme, nu ma regaseam. Mi se parea ca sunt deformata.

Citește și  Scandalul Louis Vuitton Furtul iei românești

Nu mai eram deloc pozitiva. Nu recomand nimanui ce am facut eu’.După trei luni, mă simțeam fără putere și mi-a căzut părul din cap. După ce am slăbit, ajunsesem la 50 și ceva de kilograme, nu mă regăseam. (…)

Nu recomand nimănui ce am făcut eu.”, recunoștea, într-un interviu pentru Libertatea, în urmă cu ceva timp.

Cum arată acum Cornelia Rednic

Din fericire, în cele din urmă, a apelat la o rețetă mult mai sănătoasă pentru a ajunge la forma dorită. Artista a început să facă sport și să-și micșoreze porțiile de mâncare, la recomandarea unui antrenor fitness.

Așa, artista a reușit să slăbească sănătos și să ajungă la kilgramele dorite.

stiricalitative