A VENIT LA NUNTĂ SĂ CÂNTE DAR I-A PICAT CU TRONC MIRELUI. CE I-A SPUS BĂRBATUL DIANEI IONIȚĂ LA PROPRIUL EVENIMENT

A VENIT LA NUNTĂ SĂ CÂNTE DAR I-A PICAT CU TRONC MIRELUI. CE I-A SPUS BĂRBATUL DIANEI IONIȚĂ LA PROPRIUL EVENIMENT

Lumea artiștilor este plină de surprize! V-o prezentăm astăzi pe Diana Ioniță, una dintre cele mai frumoase cântărețe de muzică populară de la noi.

Supranumită „artista cu ochii de smarald”, Diana întoarce toate privirile la evenimentele la care este prezentă și, cu siguranță, este admirată atât de bărbați, cât și de femei.

CANCAN.RO a stat de vorbă cu frumoasa cântăreață și am aflat, în exclusivitate, cine este ea, totul despre carieră, dar și cum era să fie „agățată” de un mire, chiar la nunta la care cânta!

Diana Ioniță, cântăreața cu ochii „de smarald”, răvășește domnii, dar și doamnele, cu privirea ei pătrunzătoare. CANCAN.RO a vorbit cu artista și a aflat o mulțime de detalii despre ea și proiectele sale.

Diana Ioniță: Cred că, la această întrebare, fiecare dintre noi caută răspunsul întreaga viață și nu știu dacă noi, oamenii, reușim să aflăm vreodată în totalitate o descriere corectă a noastră, ca oameni. Sunt un om simplu, cu calități și defecte, cu viața echilibrată și dezordonată câteodată. Sunt absolventă a două facultăți și un master, în prezent

activând ca profesor în cadrul unui atelier personal de muzică, dar, înainte de toate, sunt interpretă de muzică populară și sunt originară din Buzău.

„Sunt căsătorită cu un om minunat, cu care împart această pasiune pentru muzică și care mi-a devenit cel mai bun prieten. Atelierul muzical pe care îl coordonez poartă numele de «Ceata lui Ioniță» și este format dintr-o echipă de 35 de copii de toate vârstele. Sunt un om implicat în tot ceea ce fac, iar lucrurile de mântuială nu sunt pe gustul meu.

Această perioadă mai puțin plăcută din viața noastră m-a făcut să înțeleg multe aspecte pe care nu le vedeam atât de importante, precum cât de mult contează să îți faci timp și pentru tine și pentru oamenii dragi și totodată să înțelegeam că permanent trebuie să credem în noi și în puterea de a o lua de la capăt.

Citește și  Sunt femeia de serviciu la scoala unde invata fata mea. Copiii fac mereu glume rautacioase. Intr-o zi i-au aruncat penarul in cosul de gunoi si au zis ca oricum

Nu există nu pot, există doar nu vreau! Mulțumesc tuturor celor care-mi scriu și celor care ascultă muzica mea. Anul acesta pentru mine a fost plin de reacții frumoase din partea publicului și pot spune că prezența lor atât virtuală, cât și fizică mă încarcă permanent cu pozitivitate și energie pentru ceea ce va urma”, a mai declarat Diana Ioniță.

stiricalitative