O blonda merge cu ma-sa la biserica .La un moment dat blonda ii zice cu naduf Mama ma simt rau imi vine sa dau la rate.Iesi din biserica..

O blonda merge cu ma-sa la biserica .La un moment dat blonda ii zice cu naduf  Mama ma simt rau imi vine sa dau la rate.Iesi din biserica..

Un bărbat află că în următoarea săptămînă va fi foarte ocupat datorită problemelor de serviciu. Aşa cum era normal, îşi anunţă soţia:

Draga mea, voi primi vizita unor parteneri de afaceri şi trebuie să îi conduc prin ţară. O să lipsesc o săptămînă!

Atunci, dacă tot lipseşti, am auzit despre o excursie foarte interesantă în Grecia, aş vrea să merg şi eu.Ca orice bărbat înţelegător, soţul aprobă excursia.

Seara merge, unde credeţi? Să-şi anunţe şi amanta.

Îmi pare rău, dar trebuie să plec o săptămînă prin ţară!

Iubitule, dacă tot pleci, nu-mi plăteşti o excursie în Grecia?

Fiind, aşa cum am spus, un bărbat înţelegător, a aprobat şi cea de a doua excursie.După o săptămînă, soţul revine şi observă că soţia este foarte încîntată de excursie.Ei, cum a fost?

Extraordinar, am vizitat foarte multe locuri înteresante, am aici ceva fotografii.Bărbatul o observă cu surprindere în poze pe amantă.

Ce s-a întâmplat, o cunoşti?Nu, doar mi s-a părut cunoscută, dar nu!

Citește și  Petre Roman are o pensie impresionantă Tatăl Oanei Roman este extrem de bogat Trăiește într-o vilă imensă de 200 de metri în Pipera.

Ah, să ştii că femeia asta s-a culcat cu toţi bărbaţii din excursie, şi nu au fost puţini.Omul nostru înghite în sec şi seara merge la amantă.

Ei, cum a fost?Extraordinar, mulţumesc! Hai să îţi arăt fotografiile! În unele dintre ele, bineînţeles, bărbatul îşi recunoaşte soţia.

O cunoşti?

Bărbatul neagă, bineînţeles.

Ei, să ştii că asta a fost ceea mai tîmpită din toate femeile de acolo!A fost singura care a venit cu soţul!

stiricalitative