Andreea Marin apariție fabuloasă alături de partenerul ei Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin apariție fabuloasă alături de partenerul ei Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin a prezentat în urmă cu câteva zile Gala Atipic Beauty, fiind și producătoarea acestui eveniment social-umanitar care a avut loc la Palatul Parlamentului.

Andreea Marin a fost însoțită la eveniment de către partenerul ei de viață,

Adrian Brâncoveanu, dar și de Violeta, fiica pe care o are din mariajul cu Ștefan Bănică.

Vedeta a transmis pe contul de Facebook câteva mărturisiri cu privire la acest eveniment și a povestit ce anume a emoționat-o.

„Gala Atipic Beauty 2022 – emoție, strălucire, lecție de viață, oameni model! Modelele de viață ce trăiesc zi de zi în scaunul rulant și celebritățile și-au dat mâna cu designerii ce au creat pentru ei și au defilat împreună într-un spectacol de modă elegant, rafinat, impresionant. (…)

M-a emoționat profund fiecare poveste a modelelor de viață, cum obișnuim să le spunem, ce trăiesc în scaune cu rotile și caută să schimbe mentalități, prin

atitudinea lor demnă, promovând frumusețea dincolo de aparențe.

Spiritul umanitar, generozitatea, creativitatea se împletesc în seara din an în care ne amintim împreună cât e de important să prețuim viața, învățând de la acești învingători.

Gala transmite un mesaj puternic: frumusețea e în noi, nu în aparențe! E timpul să vedem omul, nu să ne oprim la imaginea scaunului în care stă. Un accident poate schimba într-o clipă viața oricui, din păcate.”

stiricalitative