Alexandru Ciucu a mers să își ia fetițele de la Alina Sorescu. S-a lăsat cu lacrimi. Imaginile sunt zguduitoare

Alexandru Ciucu a mers să își ia fetițele de la Alina Sorescu. S-a lăsat cu lacrimi. Imaginile sunt zguduitoare

Au fost fericiți împreună o perioadă de timp, dar acum duc un adevărat război în instanță. Alina Sorescu are inima frântă, dar Alexandru Ciucu are sufletul împăcat. Ieri, designerul și-a întâlnit fosta soție și fetițele.

După ce instanța a hotărât ca micuțele să petreacă o săptămână cu tata și o alta cu mama, Ciucu a mers să le preia pe Carolina și Raisa

. Întâlnirea a fost una sfâșietoare. Micuțele s-au lăsat cu greu desprinse de la pieptul mamei lor, Alina Sorescu, s-au vărsat lacrimi, s-au destrămat speranțe

În imaginile surprinse de paparazzii Spynews , chiar și Alexandru Ciucu pare marcat de emoționanta scenă. În timp ce Alina Sorescu își strange fetițele cu putere, designerul încearcă să facă despărțirea cât mai ușoară și le vorbește, dar nu are sorți de izbândă.

Într-un final, spiritele se liniștesc. Alexandru Ciucu reușește să le urce pe Carolina și Raisa în mașină și să demareze către propria casă. Micuțele sunt supărate și au lacrimi pe obraji, aceasta e săptămâna pe care o petrec departe de cea care le-a dat viață.

Alex Ciucu: „Mă bucur de această hotărâre, pentru că îmi iubesc mult copiii” „Mă bucur de această hotărâre, pentru că îmi iubesc mult copiii. Cred că este o decizie în beneficiul fetițelor noastre”, a mărturisit Alexandru Ciucu pentru Cancan.  

Citește și  Bula a imbatranit si a devenit om de serviciu la o .

Designerul și-a dus fetițele și la schi de curând. “Am fost anul acesta împreună la schi și s-au descurcat admirabil, mai ales că Raisa schia pentru prima dată, iar Carolina nu mai schiase de trei ani din cauza pandemiei”. Ba mai mult, această nouă postură l-a făcut să petreacă ceva mai mult timp și în bucătărie. „Sigur că da, petrec timp și-n bucătărie.

Am făcut pizza, mucenici, supă de pui strecurată și alte mâncăruri care le plac lor. Le fac hăinuțe doar fetițelor mele, dar nu mă gândesc să dezvolt o linie vestimentară pentru copii. Îmi face mare plăcere să le surprind când avem o zi de naștere, un eveniment”, spune el.

Alexandru Ciucu recunoaște că nu mai are în plan un alt mariaj curând. „Recăsătoria nu e un subiect la care să mă gândesc acum. Mă concentrez la ce e mai bine pentru copii”, susține Alex.Designerul a fost afectat de pandemie, dar a reușit să izbească.

Citește și  Andreea Mantea critică aspră la adresa utilizatorilor de filtre pe rețelele sociale

A profitat de tot acest timp și și-a consolidat și studiile. „Am terminat masterul la Paris. Am mai făcut unul la Milano, și alte cursuri, tot acolo. Pandemia ne-a afectat foarte mult.. Eu fac doar costume de ceremonie și bussiness. A fost o perioadă foarte neagră în istoria mea profesională. Sunt un om foarte organizat și mă gândesc foarte bine înainte să fac vreo investiție.

Am avut norocul ca pandemia să mă prindă fără credite. Banii pe care-i aveam i-am folosit să-mi pot menține atelierele, oamenii. E o minune că am trecut cu bine, am făcut până și vreo 50.000 de măști. Am refulat în creație”, mai spune Ciucu pentru aceeași publicație.

stiricalitative