Ea Este Mama Care I-A Furat Iubitul Fiicei Ei. Femeia Și Adolescenta De 16 Ani Sunt Acum Însărcinate Cu Același Bărbat

Ea Este Mama Care I-A Furat Iubitul Fiicei Ei. Femeia Și Adolescenta De 16 Ani Sunt Acum Însărcinate Cu Același Bărbat

O mamă și fiica ei sunt însărcinate cu același bărbat, după ce femeia i-a ”furat” iubitul adolescentei în vârstă de 16 ani. Cazul revoltător a stârnit reacții pe internet, iar acum au apărut noi detalii.

Sorin Savin, un tânăr în vârstă de doar 27 de ani, a avut o relație cu fiica femeii în vârstă de doar 16 ani.

Ani la rând, cei doi au întreținut relații intime, iar de ceva timp, bărbatul și-a îndreptat atenția către mama fetei, cu care a început să facă amor.

Acum, însă, el a lăsat-o însărcinată pe femeie, însă hormonii lui n-au putut fi stăpâniți. Astfel, zilele trecute, el a încercat să o violeze pe fiica cea mică a femeii.

Citește și  Toto Cutugno și-a anulat concertul de la Sala Palatului din cauza

În vârstă de doar 12 ani, minora a fost găsită rătăcind prin sat. Localnicii au chemat Poliția, iar ulterior s-a stabilit că bărbatul a pătruns, în noaptea de 4 ianuarie, în camera în care se afla fata de 12 ani, împreună cu sora sa, de 16 ani, unde a avut o tentativă de viol asupra surorii mai mici.

De frică, fata a fugit de acasă, fiind găsită de politiștii din Băcani. Cercetările au scos la ivealã un alt fapt revoltãtor:

Citește și  Vânzătorul Glovo care a cucerit tot Internetul. Ploaie de mesaje pentru tăticul-curier Aveţi un angajat care merită o mărire de salariu

individul de 27 de ani nu doar cã trãieste în concubinaj cu mama fetelor, dar a avut o relatie si cu fiica acesteia, de 16 ani, în urmã cu 3 ani, potrivit vremeanouă.ro.

Mama fetei de 16 ani, care a avut o relație cu bărbatul în perioada decembrie 2017 – ianuarie 2018, când avea doar 13 ani, este acum însărcinată cu fostul ”ginere”, ea urmând să devină mamă peste patru luni.

trivit sursei citate.

stiricalitative