Ramona de la Clejani desființată chiar de tatăl său. Ioniță reacție tulburătoare Ești făcută din greșeală

Ramona de la Clejani desființată chiar de tatăl său. Ioniță reacție tulburătoare Ești făcută din greșeală

Ramona de la Clejani își dorește ca drepturile sale să fie recunoscute de către tatăl său. Iată ce au comentat Clejanii.

Ramona de la Clejani, desființată chiar de tatăl său

Fiica cea mare a lui Ioniță de la Clejani se află în prim scandal cu tatăl ei, Ioniță de la Clejani. Aceasta s-a simțit abandonată de când era mică și a trecut prin multe situații grele, fără ca tatăl ei să-i fie alături.

Ramona de la Clejani a povestit cum tatăl ei a respins-o și a alungat-o din fața casei lui, când Ramona a venit să-l vadă.

Deși are și nepoți din partea ei, Ioniță de la Clejani nu dorește o relație cu fiica sa, Ramona.

Ea a spus că el i-a adresat cuvinte grele și s-a purtat urât cu ea. Astfel, Ioniță de la Clejani a privit-o pe Ramona de la geam și a început să o amenințe că cheamă poliția.

“Mi-a zis că să plec de la poarta lui că pune poliția pe mine. Mi-a zis și că ești fata mea, dar ești făcută din greașeală, mai mult de atât ce pot să spun ”, a spus Ramona de la Clejani în emisiunea în care a fost invitată.

”Mai aveam un frate care a murit înecat”

Tot Ramona, fiica lui Ioniță de la Clejani, a scos la iveală secrete dureroase de familie.

“Lumea nu știe, dar mai aveam un frate care a murit înecat. A fost făcut de Ioniță cu altă doamnă, nu cu mama mea.

Nu am apucat să îl cunosc, am înțeles că a murit la vârsta de șapte-opt ani. Tot din Clejani era.

În sărăcie a trăit și el, a fost sărac lipit-pământului. De fapt, în Clejani, foarte puțini au posibilități materiale”, ne-a mărturisit Ramona, pentru Playtech.ro.

Tot ea a mai spus că, de fapt, Viorica de la Clejani este capul răutăților și că-l ține pe Ioniță sub papuc.

Citește și  Andreea Bălan diagnosticată cu o boală intimă extrem de rară. Din păcate e incurabilă

“Nu vorbește Ioniță de mine, care sunt în viață, nu a vorbit niciodată. A zis că sunt făcută din greșeală, ce să zică de copilul ăla? Tata ar vorbi cu mine, că nu are suflet rău, dar nu îl lasă mahalagioaica de Viorica. Zici că l-a luat pe Ioniță flăcău.

Viorica l-a luat de la mătușa lui. După ce s-a despărțit de mama, Ioniță trăia cu mătușa Vioricăi. Apoi Viorica a pus mâna pe el, a văzut că tata e solicitat ca muzicant. Mare iubitoare e Viorica asta, mare geloasă, își bate joc de toți!”, ne-a mai mărturisit Ramona de la Clejani.

stiricalitative