Fertilizator natural pentru roșii recoltă bogată și rezistentă

Fertilizator natural pentru roșii recoltă bogată și rezistentă

Daca esti un pasionat de gradinarit sau, pur si simplu, iti doresti sa ai o cultura bogata de rosii in gradina ta, ai ajuns in locul potrivit. Am descoperit un fertilizator natural care face minuni in ceea ce priveste cresterea rosiilor. Proprietatile sale se aseamana cu cele ale fertilizatorilor din comert, insa este mult mai accesibil si mai eficient. Afla cum poti folosi acest fertilizator pentru a obtine o recolta bogata si roscate delicioase.

Fertilizatorul natural pentru rosiiExista un fertilizator natural care a fost testat de-a lungul anilor si care a dat rezultate incredibile in ceea ce priveste cresterea rosiilor. Reteta acestui fertilizator a fost mostenita de la matusa autorului articolului si este extrem de simplu de preparat. Tot ce trebuie sa faci este sa umpli un borcan de 3 litri cu apa calda, apoi sa adaugi 1/2 pahar de zahar si 100 g de drojdii dizolvate in apa. Borcanul se acopera cu o panza si se pastreaza intr-un loc calduros. Se agita din cand in cand, iar solutia este gata atunci cand se incheie fermentarea.

Pentru a fertiliza rosiile, se dizolva un pahar de solutie intr-o galeata de apa si se toarna cate un litru de solutie diluata la fiecare tufa de rosii. Este recomandat sa fertilizezi rosiile in acest fel de 3 ori pe parcursul vietii lor pentru a obtine o recolta bogata. Tufele vor fi mari si rezistente, iar rosiile vor fi aromate si frumoase. Unul dintre avantajele majore ale acestui fertilizator este ca vei putea culege rosiile chiar si in luna octombrie, chiar daca vremea este ploioasa si friguroasa.

Cum sa plantezi rosiile corectPe langa folosirea fertilizatorului natural, exista si cateva sfaturi utile pentru a planta corect rosiile si a obtine o cultura abundenta. Iata cateva recomandari care iti vor fi de mare ajutor in aceasta privinta:

Achizitioneaza o planta de rosie sau porneste din seminte intr-o sera sau la fereastra cu o luna inainte de a le planta in gradina.Planteaza rosiile in zone insorite care primesc cel putin 7 ore de soare pe zi.Sapa o gaura mare si adauga capete de peste sau alte ingrediente bogate in nutrienti pentru a hrani planta.Stimuleaza sistemul imunitar al plantei cu aspirina si adauga coji de oua pentru un aport de calciu.Foloseste faina de oase pentru a creste nivelurile de fosfor si calciu si a spori numarul de fructe.Prin urmare, folosind aceste sfaturi si fertilizatorul natural recomandat, vei fi pe drumul cel bun pentru a obtine o recolta abundenta de roscate savuroase din propria gradina. Nu uita sa ai grija de cultura si sa o protejezi impotriva bolilor si daunatorilor pentru a obtine cele mai bune rezultate posibile.

stiricalitative