Monica Bîrlădeanu a făcut anunțul mult așteptat. Va avea loc în iunie Save the date

Monica Bîrlădeanu a făcut anunțul mult așteptat. Va avea loc în iunie Save the date

Monica Bîrlădeanu a făcut anunțul mult așteptat. Actrița face parte din filmul „Noaptea lui Vlad”, care se anunță a fi un eveniment cinematografic de amploare, cu o distribuție impresionantă și o poveste captivantă. Recent, vedeta a împărtășit fanilor o veste extrem de bună.

Monica Bîrlădeanu a făcut anunțul mult așteptat. Chiar dacă serialul „Vlad” a ajuns la sfârșit, actrița nu a rămas fără proiecte. Ba din contră! Recent, a terminat de filmat „Noaptea lui Vlad”, unde o interpretează Regina Maria. Alături de ea, din distribuție fac parte: Daniel Nuţă, Bogdan Farcaş, Denis Ştefan, Giulia Anghelescu și George Burcea.

Actrița a distribuit o postare cu trailer-ul oficial al filmului, dezvăluind și data când va apărea în cinematografe. „NOAPTEA LUI VLAD – OFFICIAL TRAILER. Save the date – 07.06.2024„, este anunțul făcut actriță, pe Instagram.

Povestea filmului „Noaptea lui Vlad” se concentrează pe relația dintre copilul din zilele noastre, Vlad, și domnitorul Alexandru Ioan Cuza. Într-o împrejurare misterioasă, Cuza are ocazia de a-i povesti băiețelului o istorie ce va influența destinul acestuia, au anuțat producătorii.

Citește și  Carlos Martinez Comet omul cu pasiuni diverse pescuit muzica și tenisul. Fondatorul academiei CMC Competition unde antrenează viitorii campioni

Dorian Stan, producătorul filmului și co-proprietar al Griviţa Studio, a descris pelicula ca fiind un „popcorn movie cu mult suflet și o perspectivă inedită asupra unor eroi din istoria românilor”. Acesta a subliniat că proiectul a fost visul său de mai bine de zece ani și că acum este momentul să treacă la următorul nivel și să aducă această poveste pe marile ecrane.

Cele mai recente poze, story-uri și reels-uri de pe Instagram îi înfățișează pe cei doi cu verighete pe inelare. Lucru care ne face să ne gândim la faptul că cei doi şi-au oficializat cumva relaţia.

Citește și  Cum Se Simte Marina Voica După Operația La Inimă. Prima Apariție Pentru Îndrăgita Cântăreață

Chiar şi numai în faţa ofţerului de stare civilă. Chiar dacă Monica Bîrlădeanu îşi schimbă, uneori, bijuteriile de pe degete, alegându-şi accesoriile în funcţie de ţinută, Gheorghiţă nu renunţă la verighetă de câteva luni buni.

Primele imagini cu şeful vaccinării purtând verighetă pe deget datează de pe la jumătatea lunii martie. 

stiricalitative