Anamaria Prodan și Ronald Gavril pregătiți de marea împăcare detaliile neștiute ale unei iubiri celebre

Anamaria Prodan și Ronald Gavril pregătiți de marea împăcare detaliile neștiute ale unei iubiri celebre

Anamaria Prodan, cunoscută impresară din lumea fotbalului, a făcut declarații recente despre relația pe care o are cu sportivul Ronald Gavril, menționând că se simte mai fericită ca niciodată și că are în plan să se căsătorească cu acesta.

Prodan a menționat faptul că toate căsniciile prin care a trecut au fost făcute de dragul altor persoane, și că de data aceasta își dorește o nuntă așa cum și-a dorit mereu.

„O să mă mărit într-o zi, dar nu am zis că mă mărit mâine. Am zis de fiecare dată: îmi doresc o nuntă făcută pentru mine, pentru familia mea, pentru copiii mei, pentru prietenii mei. Până acum, am făcut nunți pentru alții, să îi mulțumesc pe toți. Nu mai vreau. Vreau să am o nuntă cu el și să fie o nuntă pentru noi.(…) Eu mereu vorbesc de căsătorie, dar la ce nivel vorbesc de ce mi-aș dori. Niciodată nu i-am spus să mă ceară de nevastă. Eu mi-am cerut toți bărbații în căsătorie și atunci asta nu o să o mai fac”, a declarat Anamaria Prodan, în cadrul unei emisiuni online.

Cu toate că Anamaria Prodan și Ronald Gavril sunt împreună de mai mult timp, cei doi au ales să își afișeze relația public doar în urmă cu câteva luni. Până atunci, au apărut împreună pe rețelele de socializare, dar nu au dat foarte multe detalii despre viața lor personală.

Citește și  Cel mai grav accident rutier petrecut vreodată în România

„Ne-am cunoscut de mult timp, dar am lăsat să se afle de sărbători. Atunci am considerat amândoi, atunci a fost și Ron ok, să putem să vorbim de relația asta. Ron, tu ești totul meu”, a mai adăugat impresara, conform unui site monden. În ciuda discreției pe care cei doi o afișează în privința vieții lor private, Anamaria Prodan se declară îndrăgostită până peste cap de sportiv și susține că acesta este bărbatul pe care și l-a dorit mereu.

stiricalitative