Andreea Tonciu Nu divorțează de Daniel Niculescu

Andreea Tonciu Nu divorțează de Daniel Niculescu

Andreea Tonciu, fosta concurentă de la Survivor All Stars, se bucură de o viață de vis în Dubai alături de soțul ei, Daniel Niculescu. Cu toate acestea, zvonurile despre un posibil divorț au fost tot mai prezente în mediul online. Însă, recent, vedeta a făcut lumină în această situație în cadrul unui podcast, dezvăluind adevărul despre relația ei cu soțul și motivele certurilor ce apar între ei.

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu rămân unițiDespărțirea Andreei Tonciu și a lui Daniel Niculescu a fost subiectul unor speculații, însă vedeta a clarificat că aceste zvonuri sunt complet false. Chiar dacă ea este cea care adesea declanșează certurile, cuplul nu are de gând să ajungă la divorț. Tensiunile dintre cei doi se risipesc rapid, iar discuțiile despre separare nu au avut loc niciodată. Andreea Tonciu a mărturisit sincer că, deși există certuri săptămânale, ideea de divorț nu a fost niciodată luată în considerare.

“Niciodată nu s-a pus problema de divorț. Nu am avut astfel de probleme. Avem certuri săptămânale, nu vreau să mint, dar să zic să divorțăm, niciodată. Scandalul în familie începe de la mine. Eu sunt cu nervii, dar, la cât de nebună sunt și cât de nervoasă sunt și cât țip, peste un minut nu mai am nimic. Mă relaxez foarte repede”, a declarat Andreea Tonciu.

Daniel Niculescu, un soț care nu este romanticDeși trăiește o viață luxoasă și se bucură de toate bunurile materiale pe care și le dorește, Andreea Tonciu a dezvăluit că soțul ei nu este un romantism. Gesturile drăguțe, precum flori sau surprize romantice, nu sunt prezente în relația lor. Cu toate acestea, vedeta nu pare deranjată de lipsa de romanticism a soțului, considerând că alte aspecte ale relației compensează acest aspect.

„Nu mai face așa acum. Nu îmi aduce flori, doar de ziua mea. Nu mă trezesc într-o zi normală să-mi aducă mie o floare, nu e genul de om. Deocamdată nu a greșit încât să-mi aducă flori. Cred că trebuie să mai treacă ceva timp, să mai greșească sau probabil îi este frică de soția lui, că e nebună și nu o să greșească niciodată”, a mai declarat Andreea Tonciu.

Astfel, relația dintre Andreea Tonciu și Daniel Niculescu rămâne solidă și bazată pe comunicare deschisă și sinceră, chiar dacă există certuri ocazionale și lipsa de romantism din partea soțului. Vedeta continuă să se bucure de viața sa luxoasă alături de familia ei în Dubai, fără a se lăsa afectată de zvonurile despre divorț.

stiricalitative