MINUNE MARE într-o biserică din Cluj Napoca

MINUNE MARE într-o biserică din Cluj Napoca

Un eveniment deosebit s-a petrecut într-un lăcaș de cult din România. Enoriașii au înlemnit, pur și simplu nu le-a venit să creadă ochilor. Este vorba despre un fenomen care a persistat începând de joi, 2 decembrie. Cineva a filmat, iar în scurt timp, video-ul s-a viralizat

Minune la o biserică din România

O minune s-a petrecut la biserica cu hramul Învierea Domnului, din Cluj Napoca. Începând din 2 decembrie, icoana Mântuitorului Iisus Hristos a început să lăcrimeze și nu s-a mai oprit. Două femei care se ocupă de curățenia din lăcașul de cult au observat icoana, chiar după slujba din 2 decembrie. Ele au anunțat preotul paroh care la rândul său a dat vestea mai departe.

Toți cei care au văzut lacrimile icoanei Mântuitorului Iisus Hristos sunt de părere că este vorba despre o minune.

(…) au observat că din ochiul stâng al Mântuitorului, de la pleoapa de jos, a coborât o dâră sub formă de lacrimă până la vârful nasului Mântuitorului. Deja picătura ajunsese mai jos buza Mântuitorului, între buza de jos și barbă. De acolo am început să o supraveghem, am fotografiat și filmat fenomenul respectiv. E ceva ce curge, dar nu se termină, a spus părintele Dura pentru Cluj24.ro.

A doua minune în biserica din Cluj Napoca

Preotul paroh al bisericii cu hramul Învierea Domnului a spus că aceasta este a doua minune care se petrece în lăcașul de cult. În urmă cu câțiva ani a lăcrimat o icoană a Maicii Domnului de la iconostas. Preotul a spus că este ceva ce îl depășește rațional, că el doar constată ceea ce se petrece, iar mai multe numai Dumnezeu știe.

El a precizat că icoana este pe pânză obișnuită și că a verificat-o, iar pe partea din spate este perfect uscată. Enoriașii care au văzut icoana sunt de părere că este vorba despre o minune

Tot anul acesta, în luna septembrie, lăcașul de cult al comunei gorjene Baia de Fier, a devenit loc de pelerinaj după ce din ochii Maicii Domnului a început să curgă un lichid uleios și parfumat, în zi de mare sărbătoare, pe 14 septembrie, când credincioșii ortodocși sărbătoresc Înălțarea Sfintei Cruci.

stiricalitative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *