MasterChef revine pe micul ecran cu un nou sezon plin de surprize

MasterChef revine pe micul ecran cu un nou sezon plin de surprize

Va prezentam articolul despre revenirea emisiunii MasterChef pe micile ecrane și despre conflictul juridic dintre Pro TV și Antena 1:

Vești senzaționale pentru toți pasionații de gastronomie și televiziune! MasterChef se pregătește să revină pe micul ecran după o pauză îndelungată, iar fanii nu ar putea fi mai încântați. Celebrul trio format din Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu se pregătește intens pentru a le oferi telespectatorilor o nouă serie plină de emoții și experiențe culinare de neuitat.

MasterChef revine cu noi sezoane pline de emoție și pasiune culinarăProducătorii emisiunii au confirmat că pregătirile sunt în toi, iar pentru cei dornici să își încerce norocul în bucătărie, dar și pentru fanii fideli, sunt vești nemaipomenite. Preselecțiile pentru noul sezon vor avea loc chiar în acest weekend, 18-19 mai, la prestigiosul Hotel Sheraton din Capitală. Apoi, în weekendul 1-2 iunie, caravana preselecțiilor va ajunge în Iași, la Hotel Unirea. După aceste etape incitante, urmează filmările, iar acest anunț nu poate decât să aducă un zâmbet pe buzele tuturor pasionaților de gastronomie și reality show-uri culinare.

Conflictul juridic între Pro TV și Antena 1 se mută în sălile de judecatăÎn altă ordine de idei, lupta dintre Pro TV și Antena 1 se mută de pe micile ecrane în sălile de judecată. Antena Group nu se lasă și extinde bătălia juridică cu bucătarii celebri care au trecut recent la Pro TV, implicând acum și acest post TV în dispută. Recent, Antena Group a inițiat acțiuni legale la Tribunalul București împotriva celor doi chefi, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, și împotriva Pro TV.

Citește și  Dupa ce a iesit într-o noapte de la serviciu pompierul Marian a intrat azi de urgenta intr-o banca.

Informațiile furnizate de Paginademedia.ro de pe Portalul Instanțelor de Judecată dezvăluie că grupul media a cerut emiterea unei „ordonanțe președințiale”, o măsură juridică rapidă menită să blocheze temporar anumite situații. Chiar dacă nu există detalii suplimentare, este foarte probabil că Antena încearcă să suspende colaborarea dintre cei doi chefi și Pro TV până la soluționarea altor procese aflate pe rol. În cazul ordonanței președințiale care îi implică pe Cătălin Scărlătescu și Pro TV, instanța a stabilit un prim termen de judecată pentru data de 18 iunie. În ceea ce privește cazul lui Florin Dumitrescu, instanța a hotărât transferarea acestuia de la secția a VI-a la secția a III-a, specializată pe proprietate intelectuală.

Cu MasterChef gata să revină pe micul ecran și cu bătălia juridică între Pro TV și Antena 1 în desfășurare, pasionații de gastronomie și televiziune au parte de o perioadă plină de evenimente incitante și surprize neașteptate. Rămâne de văzut cum se vor desfășura lucrurile și care va fi deznodământul acestor două situații de mare impact în lumea media din România.

stiricalitative