Jean De La Craiova Dezvăluie Motivul Despărțirii De Mama Fiului Său

Jean De La Craiova Dezvăluie Motivul Despărțirii De Mama Fiului Său

Jean de la Craiova a dezvăluit recent motivul pentru care s-a despărțit de mama fiului său. Cântărețul și fosta sa parteneră de viață, Roxana, au avut o relație încă din liceu și au decis să-și spună adio când fiul lor avea doar șase luni. Jean de la Craiova a făcut aceste dezvăluiri în cadrul unei emisiuni televizate prezentate de Denise Rifai.

Jean de la Craiova a vorbit sincer despre viața sa și a oferit detalii neștiute despre relația sa cu fosta sa soție. Cei doi s-au cunoscut la liceu și au devenit părinți la o vârstă fragedă. Jean a fost nevoit să renunțe la școală pentru a avea grijă de mama copilului său, fără să fie căsătoriți cu acte. Această decizie a venit din partea soacrei sale, care l-ar fi pus să aleagă între educație și căsătorie.

Despărțirea și motivele din spatele acesteia

Pentru a-și putea întreține familia, Jean de la Craiova s-a angajat la o fabrică de macarale, iar pentru un ban în plus, cânta seara la un local din București. Cu toate acestea, la scurt timp după nașterea fiului lor, Jean și fosta sa parteneră s-au despărțit. Cântărețul a dezvăluit că s-au întâmplat anumite evenimente pe care nu dorește să le amintească, iar relația lor s-a încheiat brusc.

Jean de la Craiova a mărturisit că mama fiului său era tânără, frumoasă și singură, motiv pentru care a găsit pe cineva altcineva. Cântărețul a recunoscut că a fost dificil pentru amândoi să treacă prin această despărțire și că a fost nevoit să accepte realitatea.

În final, dezvăluirile lui Jean de la Craiova au aruncat lumină asupra aspectelor mai puțin cunoscute ale vieții sale personale și i-au oferit publicului o perspectivă mai profundă asupra relației sale cu mama fiului său. Astfel, artistul a reușit să-și împărtășească povestea într-un mod sincer și emoționant.

stiricalitative