Lidl România oferă joburi stabile și salarii competitive

Lidl România oferă joburi stabile și salarii competitive

Lidl Romania a fost recunoscută din nou ca o companie care oferă un mediu de lucru atrăgător și joburi stabile pentru angajații săi. În continuare, în 2024, Lidl România își menține angajamentul de a fi un angajator de top, prezentând oferte competitive de salarizare și beneficii. De exemplu, vânzătorii cu normă întreagă sunt angajați la Lidl Romania cu venituri medii brute lunare între 5.700 și 6.150 de lei, în funcție de orașul în care se desfășoară activitatea.

Lidl Romania adoptă strategii eficiente pentru atragerea viitorilor angajați, prin oferirea unui mediu de lucru stabil și oportunități de creștere profesională. Compania investește constant în formarea și dezvoltarea angajaților săi, indiferent dacă aceștia lucrează în sediul central, centrele logistice sau în magazine. Valori precum devotamentul și motivația sunt împărtășite de întreaga echipă Lidl, care contribuie la creșterea și îmbunătățirea companiei în fiecare zi.

Oportunități egale și respectarea diversitățiiNe angajăm să te susținem în creșterea ta profesională, nu doar în ceea ce privește vechimea. Lidl Romania investește constant în instruirea și dezvoltarea tuturor membrilor echipei sale, indiferent de poziția sau experiența lor. Asigurăm un sistem de salarizare echitabil și nediscriminatoriu pentru toate rolurile din companie și oferim șanse egale tuturor celor care doresc să progreseze alături de Lidl, indiferent de vârstă, gen, poziție sau experiență.

Peste jumătate dintre liderii din echipa Lidl sunt femei, iar compania se angajează să ofere beneficii clare, nu doar responsabilități clare. Remunerația și beneficiile rămân prioritare pentru Lidl, iar aceasta revizuiește în fiecare an întregul pachet de compensații și beneficii pentru a fi cu adevărat valoros pentru angajații săi – de la asigurare medicală privată la zile suplimentare de concediu în funcție de vechime, până la diverse bonusuri garantate.

stiricalitative