Jupiter aduce schimbări benefice pentru toate zodiile

Jupiter aduce schimbări benefice pentru toate zodiile

Jupiter schimba radical lucrurile deși este o planeta slăbită în zodia gemeni, dar asta va ajuta foarte mult toate zodiile să comunice în scris, să fie creative, să fie politicoase, dar și în transporturi. Intrarea lui Jupiter se face pe 26 mai, Jupiter în gemeni este și despre a ști să minți sănătos, mai exact oamenii pot deveni foarte diplomați.

Berbecii vor putea valorifica calitățile de comunicator, să facă cursuri de pedagogie, semnând contracte foarte importante și pentru activitățile de comerț. Taurii vor avea posibilitatea să-și monetizeze mai bine abilitățile, crescându-și veniturile și abilitățile de comunicare în scris. Gemenii vor avea parte de o mulțime de oportunități și de planuri pe termen lung, crescându-și prestigiul și condiția generală.

Racii vor avea parte de o perioadă liniștită, primind vești care le vor calma fricile, în timp ce Leii trebuie să fie atenți la prietenii care se așează la masa leului, deoarece nu toți au intenții bune. Fecioarele vor avea mult de profitat din punct de vedere profesional, fiind momentul unei schimbări majore pentru ele. Balanțele vor avea parte de cea mai bună perioadă pentru examene, iar Scorpionii vor reuși să-și recupereze bani în această perioadă.

Săgetătorii vor avea parte de câștiguri din procese sau instanțe, fiind o perioadă foarte bună pentru căsătorii, în timp ce Capricornii pot să-și găsească un loc de muncă nou în zona transporturilor sau comunicării. Vărsătorii vor avea de profitat de transformările aduse de Pluto, iar Peștii își vor lua o a doua casă, poate fi o casă de vacanță. Jupiter în zodia gemeni aduce schimbări importante pentru toate zodiile, fie că este vorba de comunicare, carieră sau dragoste.

stiricalitative