Eva Măruță a împărțit România în două cu debutul său în Tati part-time

Eva Măruță a împărțit România în două cu debutul său în Tati part-time

Eva Măruță, la doar 8 ani, a reușit să împartă țara în două după debutul său ca actriță în Tati part-time, pelicula în care joacă alături de Alex Bogdan. Filmul a stârnit controverse și a atras atenția publicului, devenind un succes în box office-ul românesc. Iată câți spectatori a avut și ce încasări fabuloase a strâns!

Comedia „Tati part-time”, cu Alex Bogdan și Eva Măruță în rolurile principale, a revenit pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, după patru săptămâni de la debut. În săptămâna 22-28 ianuarie, filmul a fost vizionat de 25.313 de spectatori și a strâns 683.790 de lei.

De la lansarea în cinematografe, pelicula a fost vizionată de 340.789 de oameni, cu venituri totale de 9 milioane de lei (2 milioane de dolari), potrivit datelor Cinemagia. Cu toate acestea, aproximativ 60% dintre încasări merg către cinematografe, iar diferența se împarte între distribuitori și producători.

„Tati part-time” este un film privat gândit de la început cu și pentru Eva Măruță. Producătorii au fost impresionați de talentul ei și au dorit să îi ofere oportunitatea să strălucească pe marele ecran. Cătălin Măruță a clarificat acest aspect la Europa FM, subliniind că proiectul nu are legătură cu nepotismul, ci a fost creat special pentru Eva.

Filmul a fost regizat de Letiția Roșculeț și scenariul a fost scris în colaborare cu Matei Dima, care este și producător al comediei, alături de Lucian Ștefan și Alexandra Hash. Filmările au început în septembrie și s-au încheiat în octombrie, iar premiera în cinematografe a avut loc în ianuarie.

Cifrele arată că „Tati part-time” a avut o evoluție constantă în primele patru săptămâni după lansare:

„Tati part-time” a reușit să atragă publicul prin povestea sa captivantă și interpretările actorilor talentați, iar succesul său este un motiv de mândrie pentru industria cinematografică românească. Eva Măruță a demonstrat că este o actriță de viitor, iar fanii așteaptă cu nerăbdare următorul său proiect pe marele ecran.

stiricalitative