Afaceristul român care a dezvăluit secretele artistei Andra

Afaceristul român care a dezvăluit secretele artistei Andra

Recent, un afacerist din România a rupt tăcerea cu privire la îndrăgita artistă. Milionarul a cunoscut-o pe Andra înainte ca artista să îl întâlnească pe Cătălin Măruță și a dezvăluit ce făcea cântăreața pe vremea când era necunoscută.

Sorin Constantinescu s-a întâlnit într-una dintre călătoriile sale cu doi vloggeri îndrăgiți de travel: Natalia Ciobanu și Marian Borcea. Cei trei au stat la o discuție prietenească și așa au ajuns să o menționeze și pe soția lui Cătălin Măruță. Din câte se pare, tatăl artistei a știut de la început cum să o promoveze.

În perioada în care Andra era doar o adolescentă, tatăl ei îi deschidea ușile și aranja inclusiv concerte gratuite, cu scopul de a o face cunoscută publicului. Un astfel de episod s-a petrecut pe la sfârșitul anilor 90, la cazinoul hotelului Hilton din București. Afaceristul a mărturisit că tatăl Andrei era un impresar de succes și a contribuit semnificativ la ascensiunea artistei.

Este extrem de discret, dar are în spate o carieră deosebit de impresionantă în domeniul jocurilor de noroc. A fost, pe rând, antreprenor, lider de asociație, manager, specializat în combaterea fraudelor, a spălărilor de bani, dar și în prevenirea dependenței de jocuri de noroc.

Citește și  Tatăl îi face o poză fetiţei sale lângă un cal. La o privire mai atentă nu-i vine să creadă ce vede

Aceasta este povestea impresionantă a modului în care Andra a fost promovată în lumea artistică, datorită sprijinului și viziunii tatălui său. O lecție de determinare, perseverență și talent care a transformat-o pe Andra într-o artistă apreciată și iubită de publicul larg.

stiricalitative