Ionuț Dolănescu urare neașteptată pentru fosta soție după 13 ani de tăcere în contextul luptei sale cu coronavirusul

Ionuț Dolănescu urare neașteptată pentru fosta soție după 13 ani de tăcere în contextul luptei sale cu coronavirusul

Cunoscutul interpret de muzică populară, Ionuț Dolănescu, a transmis un mesaj fostei soții, Mariana, din cadrul unei emisiuni televizate, cu care nu a mai vorbit de 13 ani. În trecut, zvonurile au sugerat că divorțul dintre cei doi s-a produs din cauza infidelității artistului.

„După 13 ani de tăcere, vreau să-i transmit Marianei un sincer „La mulți ani” și să-i trăiască fetița. Mariana a fost mereu o femeie puternică și am avut o relație frumoasă. Eu am crescut-o pe Anita, fiica ei, și o apreciez foarte mult. Știu că Mariana este în America acum, dar intenționez să o sun mai târziu”, a declarat Ionuț Dolănescu.

Ionuț Dolănescu a fost căsătorit cu Mariana timp de un deceniu, înainte de a se îndrăgosti de Doinița, actuala sa soție. Se spune că artistul ar fi fost infidel Marianei cu Doinița, fapt ce ar fi dus la destrămarea căsătoriei sale anterioare.

În ciuda acestor zvonuri și a trecutului tumultuos dintre cei doi, Ionuț Dolănescu a ales să-i transmită un mesaj public Marianei, marcând astfel un moment de reconciliere, cel puțin verbal.

Citește și  După două decenii de viață în comun alături de Marian Cleante Diana Matei a anunțatNu e atât de ușor

Totodată, Ionuț Dolănescu și actuala sa soție, Doinița, au fost infectați cu coronavirus și au stat în izolare timp de trei săptămâni. „Am fost sceptic în privința virusului, dar l-am simțit pe pielea mea. Dacă lucrurile vor intra pe făgaș normal, voi pleca în America”, a adăugat artistul.

stiricalitative