Delia Matache Răzvan Munteanu și trecutul cu Andreea Marin

Delia Matache Răzvan Munteanu și trecutul cu Andreea Marin

Cine ar fi crezut că în spatele frumoasei relații dintre Delia Matache și soțul ei, Răzvan Muntean, se ascunde un trecut amoros cu nimeni alta decât fosta „Zână a Surprizelor”, Andreea Marin? Află detalii picante despre această poveste de dragoste de acum 17 ani!

Într-un interviu acordat recent postului Antena Stars, Delia Matache a dezvăluit că soțul ei, Răzvan Muntean, a avut o relație cu cunoscuta prezentatoare TV Andreea Marin. Cei doi s-au cunoscut la Cerbul de Aur, în anul 2004, și au format un cuplu pentru o perioadă scurtă, dar intensă. La acea vreme, Răzvan avea 27 de ani, iar Andreea 30, iar presa de specialitate de la vremea respectivă a fost plină de speculații.

Conform declarațiilor artistei, relația dintre Răzvan și Andreea nu a fost una de lungă durată, dar a fost una serioasă. Delia a rămas destul de relaxată în privința acestor amintiri din trecut, afirmând că nu îi face probleme existența acestei relații.

Într-un interviu acordat revistei VIVA!, Delia Matache a dezvăluit cum a fost perioada de izolare alături de soțul ei, Răzvan Muntean. Cei doi au petrecut mult timp împreună, recuperând timpul pierdut și bucurându-se de compania reciprocă. Artista a subliniat că perioada aceasta a fost benefică pentru ei, având ocazia să fie mai spontani și să se bucure de mici lucruri.

Mama Deliei, Gina Matache, a avut numai cuvinte de laudă la adresa ginerei sale, considerându-l un dar de la Dumnezeu pentru fiica sa. Aceasta a remarcat iubirea și atenția pe care Răzvan o acordă Deliei, descrisă ca fiind unică și profundă. Astfel, relația dintre Delia și Răzvan pare să fie una solidă și plină de armonie, care nu se lasă afectată de trecutul amoros al soțului artistei.

Prin urmare, chiar dacă Răzvan Muntean a avut o relație cu Andreea Marin în trecut, Delia Matache pare să privească cu încredere și înțelegere aceste amintiri, concentrându-se pe prezent și pe frumoasa poveste de dragoste pe care o trăiește alături de soțul ei.

Acesta este tabloul unei iubiri mature și înțelepte, care se hrănește din experiențe trecute și se consolidează în prezent, cu toate obstacolele și provocările pe care le aduce viața de cuplu.

stiricalitative