Andra a făcut anunțul pe scenă și a început să plângă Mama mea.

Andra a făcut anunțul pe scenă și a început să plângă Mama mea.

Andra a fost zguduită de o veste cumplită despre mama ei, un moment care a rămas adânc înfipt în memoria ei.

Întâlnirea cu durerea a fost înspăimântătoare pentru artista talentată, când a aflat că mama sa era grav bolnavă. A trebuit să facă față unei situații de coșmar, iar aceasta a dezvăluit că unul dintre cele mai dificile momente din viața ei a fost acela când a fost martoră la suferința mamei sale.

Într-un episod dureros, mama lui Andra a fost spitalizată, iar ea s-a trezit într-o situație extrem de grea, fiind nevoită să meargă la o emisiune TV alături de fratele ei pentru a promova o piesă de pe albumul său.

În timp ce se pregătea să cânte, Andra a fost copleșită de o furtună de tristețe și nimeni nu a înțeles pe deplin motivul comportamentului ei. În acel moment, ea și frații ei au trăit emoții puternice, luptându-se cu gândurile și sentimentele dureroase care îi copleșeau.

Citește și  MAMA GINEI GOGEAN A SFÂRȘIT ÎNTR-UN ACCIDENT CUMPLIT, PROVOCAT CHIAR DE SORA GIMNASTEI! CUM S-A ÎNTÂMPLAT NENOROCIREA

Mai târziu, Andra a mărturisit că acele clipe au fost unele dintre cele mai grele din viața ei, dar, din fericire, totul s-a încheiat cu bine pentru mama ei.

„Am trecut printr-o perioadă dificilă cu mama, când a fost grav bolnavă, și eram în București în acea perioadă.

Ne-am dus la spital într-o dimineață și medicii ne-au spus că trebuie să o opereze. Atunci am sunat la frații mei și în câteva ore erau deja alături de mine. Am simțit atunci că pot împărți povara cu cineva și că nu sunt singură. Îmi amintesc că în ziua operației mamei aveam o emisiune programată cu fratele meu. Am cântat o melodie, «Drumul vieții ne desparte», și sincer, am izbucnit în lacrimi. Fratele meu, care este la fel de sensibil ca și mine, a plâns și el.

Și acum, în timp ce povestesc, simt că inima îmi este strânsă de durere, retrăind acele momente dificile și cât de mult ne-a fost greu. Dar a fi împreună ne-a dat putere,” a mărturisit Andra într-un interviu la un post de televiziune, rememorând momentele de suferință prin care au trecut.

stiricalitative