Iulia Vântur s-a întors în România Aflați motivul real pentru care vedeta a luat această decizie. A dorit ca informația să vină direct de la ea.

Iulia Vântur s-a întors în România Aflați motivul real pentru care vedeta a luat această decizie. A dorit ca informația să vină direct de la ea.

Iulia Vântur și Salman Khan au împărțit o frumoasă poveste de dragoste timp de mai bine de șase ani, iar atunci când românca a anunțat că se întoarce acasă, mulți au presupus că relația lor ar putea întâmpina dificultăți. Cu toate acestea, realitatea este cu totul alta!

Cei doi nu doar că sunt parteneri în viața personală, ci și în cea profesională, iar recent au lansat chiar o melodie împreună. Revenirea Iuliei Vântur în țară a fost întâmpinată cu o bucurie imensă în familia sa, iar mama vedetei a fost coplesită de emoții la vederea ei.

Cu inima plină de emoții și cu un zâmbet timid pe buze, Iulia Vântur s-a strecurat discret pe ușa de la intrare și a apărut în fața mamei sale. Femeia, copleșită de surpriză și emoție, nu a putut să își stăpânească lacrimile și a izbucnit în plâns, îmbrățișând-o cu putere pe fiica ei și țipând de bucurie. Revederea lor a fost un moment profund emoționant, atât pentru Iulia, cât și pentru mama sa.

Toate aceste momente speciale au fost capturate și împărtășite cu fanii prin intermediul unui scurt videoclip postat pe Instagram de fosta prezentatoare de la „Dansez pentru Tine”. În descrierea videoclipului, Iulia Vântur a ținut să transmită că nu există dragoste mai mare decât cea de mamă și că se simte profund recunoscătoare pentru toată dragostea, grija și bucuria pe care mama sa i le-a oferit de-a lungul vieții.

Citește și  Andra mesaj emoționant după 13 ani de căsnicie. Moment special în timpul vacanței

„Nu există dragoste mai mare ca dragostea de mamă. Și nu voi putea vreodată să îi mulțumesc pentru câtă dragoste, grijă, bucurie și mângâiere mi-a adus toată viața. Recunoscătoare pe viață… pentru viață, mă simt binecuvântată să o am alături de mine. Acum mai aproape ca niciodată. În sfârșit, după atâta vreme? Vă povestesc totul în curând”, a fost mesajul emoționant postat de Iulia Vântur alături de filmuleț.

stiricalitative