Ce previziuni a facut Carmen Harra despre Regele Charles. El are o cumpănă

Ce previziuni a facut Carmen Harra despre Regele Charles. El are o cumpănă

Carmen Harra a lansat o serie de previziuni care au stârnit interesul publicului după diagnosticul de cancer al Regelui Charles al III-lea. Clarvăzătoarea a sugerat că perioada de domnie a monarhului britanic va fi temporară, făcând loc fiului său, William, care va juca un rol semnificativ în viitorul Casei Regale a Marii Britanii.

Carmen Harra, previziuni referitoare la Regele CharlesÎn lumina diagnosticului de cancer al Regelui Charles al III-lea, Carmen Harra a anticipat că este posibil ca acesta să se retragă în decursul acestui an, lăsându-i locul fiului său să preia tronul. Potrivit spuselor sale, există probabilitatea ca acest lucru să se întâmple în următoarele luni, pe măsură ce monarhul se va concentra pe tratamentul său medical.

„Am susținut de mult că perioada de domnie a lui Charles va fi foarte scurtă. El se află într-un moment delicat al vieții, având între 75 și 76 de ani. Regele Charles se confruntă cu provocări de sănătate și este posibil ca fiul său, William, să preia frâiele puterii în curând. Am anticipat acest lucru în prima mea carte acum aproximativ 20 de ani, subliniind că Regina va muri și că succesorul ei nu va fi neapărat Charles, datorită caracterului său trecător. Anul acesta, în special, ar putea aduce schimbări majore în lumea politică și în alte domenii, inclusiv în ceea ce privește succesiunea la tronul Marii Britanii”, a declarat Carmen Harra pentru Fanatik.

Regele Charles al III-lea a fost diagnosticat cu cancerPalatul Buckingham a confirmat diagnosticul de cancer al Regelui Charles al III-lea, făcând anunțul oficial luni seară. Detaliile specifice privind tipul exact de cancer și stadiul acestuia nu au fost divulgate în comunicatul emis de palat. Cu toate acestea, regele a început deja tratamentul, iar angajamentele sale publice vor fi suspendate temporar pentru a se concentra asupra sănătății sale.

Citește și  Bat Clopote De Nunta In Showbiz Anamaria Prodan A Facut Marele Anunt In Curand O Sa

Deși se află în tratament, Charles al III-lea rămâne suveranul Regatului Britanic conform legislației. Momentul dificil al diagnosticului a confirmat o parte din previziunile făcute anterior de Carmen Harra cu privire la viitorul monarhului britanic.

stiricalitative