Anca Dumitra este însărcinată. Actriţa din Las Fierbinţi a postat deja primele imagini cu burtica. Foto

Anca Dumitra este însărcinată. Actriţa din Las Fierbinţi a postat deja primele imagini cu burtica. Foto

O veste minunată a adus bucurie în inima showbiz-ului românesc, iar protagonistă este celebra vedetă de la ProTV, Anca Dumitra, care a dezvăluit că este însărcinată pentru prima dată. Împreună cu soțul ei, protagonista Gianinuței din Las Fierbinți se află într-o stare de fericire copleșitoare de când au aflat că vor deveni părinți.

Anca Dumitra, cunoscută pentru rolurile sale remarcabile și apreciate în industria filmului și televiziunii românești, s-a bucurat mereu de un succes notabil, mai ales după apariția sa în serialul de comedie Las Fierbinți difuzat de ProTV. Deși a preferat întotdeauna discreția în privința vieții personale, de această dată a ales să împărtășească vestea minunată cu fanii săi, anunțând că familia lor se va extinde datorită unei binecuvântări de la Dumnezeu.

Anca Dumitra și Manfred Spendier și-au unit destinele într-o ceremonie desprinsă din poveste acum un an, iar evenimentul a fost organizat cu o eleganță rafinată, așa cum și-au dorit. Însă acum, cuplul se pregătește să trăiască o nouă etapă în viața lor, devenind părinți pentru prima dată. Vedeta a făcut anunțul emoționant printr-o postare pe rețelele de socializare, exprimându-și emoțiile și bucuria pentru venirea pe lume a primului lor copil, un vis pe care l-au așteptat cu nerăbdare să se împlinească.

„Într-o lume magică, unde visele devin realitate”, a scris Anca Dumitra în postarea sa.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, aceștia îndrăgindu-i cu urări de bine pentru această etapă frumoasă a vieții lor. Printre cei care și-au exprimat felicitările s-au numărat și personalități cunoscute precum Theo Rose și Corina Caragea, toți împărtășind bucuria cuplului și așteptând cu nerăbdare sosirea micuțului.

Pentru Anca și Manfred, luna aprilie devine cu atât mai specială, marcând nu doar un nou capitol în viața lor de cuplu, ci și începutul unei călătorii pline de emoții și bucurii alături de cel mic.

stiricalitative