Agentul britanic a recunoscut Am asasinat printesa Diana

Agentul britanic a recunoscut Am asasinat printesa Diana

Un agent pensionat al inteligentei britanice, John Hopkins, a facut o serie de confesiuni socante dupa ce i s-a spus ca mai are doar cateva saptamani de trait. Printre dezvaluirile sale se numara implicarea sa in asasinarea printesei Diana, precum si o serie de alte actiuni controversate pe care le-a efectuat in timpul serviciului sau. Agentul britanic care a dezvaluit secretele intunecate ale inteligenteiJohn Hopkins, in varsta de 80 de ani, a fost un agent operativ al intelligencei britanice Mi5 si al guvernului britanic. Acesta a marturisit ca a efectuat nu mai putin de 23 de asasinari intre anii 1973 si 1999, fiind instruit sa elimine persoane considerate o amenintare la securitatea nationala. Serviciul sau includea asasinarea unora dintre cei mai influenti oameni din politica, jurnalism sau activism.Hopkins sustine ca asasinarea Printesei Diana a fost unul dintre cele mai controversate acte la care a fost implicat. El a declarat ca ordinul a venit direct de la Casa Regala si ca aceasta a fost singura femeie pe care a ucis-o vreodata. Potrivit agentului, Printesa Diana era considerata un risc pentru Casa Regala in contextul in care planuia sa divorteze de Printul Charles si sa faca dezvaluiri care ar fi putut afecta imaginea acesteia.Conspiratii, politica si implicatiile asasinatului printeseiIn cadrul confesiunilor sale, Hopkins a dezvaluit ca asasinatul Printesei Diana a fost coordonat sub control strict al Palatului Buckingham, in colaborare directa cu mass-media oficiala. De asemenea, el a afirmat ca principalul conspirator in aceasta actiune a fost Printul Phillip, insa acesta nu va fi niciodata tras la raspundere pentru faptele sale.Agentul pensionat a adus in discutie si implicarea presei britanice in aceste actiuni, sustinand ca jurnalistii se supun editorilor, care la randul lor se supun oligarhilor care doresc ranguri regale. Acest lucru arata lipsa unei prese libere in Marea Britanie, conform spuselor sale.Hopkins a explicat ca nu a facut publice aceste informatii mai devreme deoarece a jurat credinta Coroanei si Reginei, si ar fi avut de suferit daca ar fi tradat aceasta juramant. Cu toate acestea, dezvaluirile sale arunca o lumina puternica asupra unor aspecte intunecate si controversate ale istoriei recente a Marii Britanii.

John Hopkins, in varsta de 80 de ani, a fost un agent operativ al intelligencei britanice Mi5 si al guvernului britanic. Acesta a marturisit ca a efectuat nu mai putin de 23 de asasinari intre anii 1973 si 1999, fiind instruit sa elimine persoane considerate o amenintare la securitatea nationala. Serviciul sau includea asasinarea unora dintre cei mai influenti oameni din politica, jurnalism sau activism.

Hopkins sustine ca asasinarea Printesei Diana a fost unul dintre cele mai controversate acte la care a fost implicat. El a declarat ca ordinul a venit direct de la Casa Regala si ca aceasta a fost singura femeie pe care a ucis-o vreodata. Potrivit agentului, Printesa Diana era considerata un risc pentru Casa Regala in contextul in care planuia sa divorteze de Printul Charles si sa faca dezvaluiri care ar fi putut afecta imaginea acesteia.

In cadrul confesiunilor sale, Hopkins a dezvaluit ca asasinatul Printesei Diana a fost coordonat sub control strict al Palatului Buckingham, in colaborare directa cu mass-media oficiala. De asemenea, el a afirmat ca principalul conspirator in aceasta actiune a fost Printul Phillip, insa acesta nu va fi niciodata tras la raspundere pentru faptele sale.

Agentul pensionat a adus in discutie si implicarea presei britanice in aceste actiuni, sustinand ca jurnalistii se supun editorilor, care la randul lor se supun oligarhilor care doresc ranguri regale. Acest lucru arata lipsa unei prese libere in Marea Britanie, conform spuselor sale.

Hopkins a explicat ca nu a facut publice aceste informatii mai devreme deoarece a jurat credinta Coroanei si Reginei, si ar fi avut de suferit daca ar fi tradat aceasta juramant. Cu toate acestea, dezvaluirile sale arunca o lumina puternica asupra unor aspecte intunecate si controversate ale istoriei recente a Marii Britanii.

stiricalitative