Pepe și Yasmine se căsătoresc Când va fi marele eveniment

Pepe și Yasmine se căsătoresc Când va fi marele eveniment

Pepe și Yasmine au făcut o mare bucurie fanilor lor: au anunțat că se pregătesc să-și unească destinele într-o căsătorie religioasă. Cei doi, care au deja un băiețel împreună, au decis să sărbătorească această ocazie specială într-un mod intim, alături de cei apropiați. Evenimentul fericit este programat pentru data de 7 iunie, care coincide cu ziua de naștere a fiului lor, Pepe Jr.

„Vrem să sărbătorim ziua lui Pepe jr, pe 7 iunie. Am avut deja o ceremonie restrânsă, în cercul familiei, dar acum ne dorim să adăugăm și dimensiunea religioasă. Vrem să păstrăm intimitatea și discreția, fără a fi nevoiți să ne preocupăm de presă sau de intruziuni nedorite“, a declarat Pepe, cu entuziasm.

Cântărețul a subliniat că a decis să-și țină viața personală departe de ochii publicului și să se concentreze pe intimitatea evenimentului.

„Am avut parte de experiențe variate în fața reflectoarelor și în paginile presei, iar acum prefer să păstrez un profil mai scăzut. Sunt recunoscător celor care respectă această decizie“, a adăugat el.

Despre nunta lor, Pepe a menționat că va fi un eveniment elegant și rafinat, conceput cu atenție pentru detalii.

„Yasmine nu este o persoană publică și nu își dorește să atragă atenția asupra ei în lumina reflectoarelor. Împreună, am decis să organizăm o ceremonie specială, în care să ne putem bucura de prezența celor dragi, fără a fi perturbați de presă sau alte interferențe. Evenimentul va fi un moment memorabil, mai ales că coincide cu ziua lui Pepe jr“, a explicat Pepe.

Citește și  Mara Bănică s-a căsătorit în secret Cine este soțul misterios al vedetei care a reușit să își păstreze anonimatul

Întrebată despre rochia de mireasă, Yasmine a dezvăluit că a optat pentru o creație simplă și elegantă, potrivită gusturilor ei.

„Nu mi-a fost greu să aleg rochia de mireasă. Îmi plac lucrurile simple, așa că am găsit cu ușurință un design care să corespundă stilului meu“, a menționat ea.

Cu această nouă etapă în viața lor, Pepe și Yasmine își consolidează legătura și marchează un moment deosebit în drumul lor împreună.

stiricalitative