Cât te costă să mănânci de Crăciun preparate gătite de Cătălin Scărlătescu

Cât te costă să mănânci de Crăciun preparate gătite de Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu se află în plină activitate chiar și după plecarea sa din emisiunea „Chefi la cuțite”.

Faimosul bucătar se implică în diverse proiecte online, gătește în diferite restaurante unde este invitat, și pregătește delicii pentru masa de Crăciun.

Aceste preparate pot fi comandate de cei interesați și savurate confortabil acasă.

În ultimele luni, atenția publicului s-a concentrat asupra lui Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și lui Cătălin Scărlătescu, în urma deciziei lor de a renunța la filmările pentru „Chefi la cuțite” difuzată de Antena 1.

Citește și  Fostul politician Elena Udrea și Adrian Alexandrov formează un cuplu de ani buni iar cei doi au împreună o fetiță.

Postul de televiziune a reacționat prin inițierea unor acțiuni legale împotriva celor trei, solicitându-le să respecte termenii contractuale și să se întoarcă la activitatea lor profesională.

În acest timp, cei trei s-au concentrat la proiectele lor dincolo de televiziune. Chef Cătălin Scărlătescu a filmat pentru o carte de rețete, a gătit la un restaurant pe 2 decembrie, unde s-a întâlnit cu Florin Dumitrescu, apoi a gătit pe 4 decembrie alături de Florin Dumitrescu, iar acum se pregătește de Crăciun.

Preparate gătite de Cătălin Scărlătescu pentru masa de Crăciun pot fi comandate de doritori. 27 de sarmale gătite de el costă 137 de lei, în timp ce un cozonac costă 99 de lei.

Există și pachete speciale pentru masa de Crăciun, un cozonac, 27 de sarmale și un kilogram de murături costă 236 de lei, iar un alt pachet cu 2 cozonaci, 27 de sarmale și 0,7 kg de friptură la tavă costă 409 lei.

Citește și  Daniel Balas da de pamant cu obiceiul romanilor de a se fali la inmormantari Va imbatati cu apa rece Doar in cerurile nestiintei voastre

Cătălin Scărlătescu, declarații după refuzul de a mai apărea la „Chefi la cuțite” După ce Antena 1 i-a dat în judecată pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, cel din urmă a ieșit public și a spus că nu știe nimic despre proces. „Nu a vorbit nimeni cu noi despre asta. N-am nici cea mai vagă idee. Oficial, nu știu nimic, am auzit din presă. Când o să primesc acasă, de la instanță, o să văd și eu ce pretenții au”, a spus chef Scărlătescu pentru Cancan.

„Eu nu pot să spun decât atât: noi am vrut să facem treabă. Noi, în șapte ani, am adus niște cifre, împreună cu Mona Segall, bineînțeles. Eu le doresc din tot sufletul să le tripleze. Crede-mă pe cuvânt, eu nu am fost niciodată hater, eu îmi văd de viața mea. Oamenii nu trebuie să uite un lucru: înainte de toate, eu sunt bucătar. Adică, dacă mi s-a dus preșul de sub picioare, cuțitul nu mi-l ia nimeni din mână. Dacă m-ai șters de pe sticlă, cuțitul din mână nu mi-l iei”, a declarat Cătălin Scărlătescu, pentru sursa citată.

Citește și  Ce tarif de nuntă are Maria Cârneci Mă consider un om normal pe care succesul nu l-a schimbat

Cătălin Scărlătescu a mai precizat că, indiferent ce se va întâmpla, viața de bucătar merge înainte. „Televiziunea este foarte bună, pentru că te vede, dar meseria mea de bază este bucătar. Eu, mâine, pot să mă duc să mă apuc din nou de omlete, burgeri, eu chiar fac festivaluri pe stradă pentru mii de oameni”, a zis el.

Legat de faptul că ar fi cerut bani pentru a filma și sezonul 13, Cătălin a spus clar: „Nici nu am ajuns vreodată la vreo discuție de bani. Dacă spune cineva de bani, minte. Băi, nene, dacă îmi mai dai încă un milion, cum poți să-mi scoți oboseala din mine? Este o oboseală fizică, eu am 50 de ani! Mona lucrează în ritmul ăsta de când se știe ea, noi, nu”.

stiricalitative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *