Connect-R A Recunoscut Ce Relație Are Cu Misha. Cei Doi Au Fost Căsătoriți 3 Ani Și Au O Fiică Împreună

Connect-R A Recunoscut Ce Relație Are Cu Misha. Cei Doi Au Fost Căsătoriți 3 Ani Și Au O Fiică Împreună

Connect-R a făcut recent unele declarații importante privind relația sa actuală cu Misha, mama fiicei sale, cu care a fost căsătorit timp de trei ani. Divorțul lor, finalizat în 2018, a fost în principal rezultatul infidelității interpretului. Cu toate acestea, la mai bine de 5 ani de la desfacerea căsătoriei, Connect-R și Misha locuiesc împreună, dar doar din considerație pentru binele fetiței lor.

Cei doi artiști au fost căsătoriți timp de trei ani, însă au semnat actele de divorț în 2018. În timpul căsniciei lor, au devenit părinți în 2014, când Misha a născut o fiică pe nume Maya. Connect-R a făcut mai multe confesiuni despre perioada căsniciei și motivele care au dus la despărțire, recunoscând public că și-a înșelat soția.

După divorț, Connect-R a fost destul de rezervat în a oferi detalii despre motivul despărțirii. Totuși, în ultima perioadă, artistul a dat de înțeles că își regretă acțiunile și ar dori să refacă legătura cu mama fiicei sale. Cu toate acestea, cei doi părinți au reușit să mențină o relație bună, concentrându-se în primul rând pe binele fiicei lor, Maya, în vârstă de 9 ani.

La cinci ani de la divorț, Connect-R a declarat că nu a căutat să își refacă viața cu o altă femeie, exprimându-și speranța că există posibilitatea unei împăcări cu fosta sa soție, Misha.

Citește și  Flavia Mihășan și Marius Moldovan s-au despărțit după 5 ani de relație. Primele declarații: „Facem amândoi tot ce este mai bine pentru copii”

“Vacanțele mele din ultimii ani au fost petrecute împreună cu ea și cu fetița noastră. Nu plec în vacanță cu alte femei sau cu prieteni, este doar familia noastră. Mergem împreună, dar nu avem o relație romantică, nu există intimitate între noi. Nu ne-am refăcut viețile separat, suntem singuri.

Cred cu tărie că atunci când Dumnezeu binecuvântează doi oameni cu un copil, are planuri speciale pentru cele trei suflete. Aștept în continuare. Și cred că și ea așteaptă. Dacă ne vom apropia din nou, voi fi foarte fericit. Dacă ea va alege să meargă mai departe, voi închide acest capitol. Distanta dintre noi cred că este o binecuvântare”, a scris Connect-R în cartea sa recent lansată.

De asemenea, Connect-R a recunoscut în aceeași carte că și-a înșelat soția de mai multe ori și că a fost descoperit de către Misha.

“Ea m-a prins, m-a descoperit că aveam o altă relație. Nu o dată, de mai multe ori. Am înțeles de ce a ales să divorțeze. Astăzi, m-am schimbat și nu aș mai face aceleași greșeli. Ea vede schimbarea în mine, dar este rezervată în privința împăcării. Este vorba de orgoliu și neîncredere. Este temătoare că s-ar putea repeta greșelile mele și nu dorește să mai fie dezamăgită. Ea este foarte familială, a renunțat la o carieră de succes pentru a fi cu mine și pentru a avea un copil, iar eu am distrus totul. Înțeleg sentimentele ei și nu îmi caut fericirea în altă parte”, a adăugat artistul în cartea sa.

stiricalitative