Andreea Bălan din nou mireasă Dezvăluiri despre nunta cu Victor Cornea Ceva pe sufletul meu

Andreea Bălan din nou mireasă Dezvăluiri despre nunta cu Victor Cornea Ceva pe sufletul meu

Andreea Bălan a făcut publice noi detalii din viața ei, arătând că se vede din nou în rolul unei mirese. Recent, artista a dezvăluit planurile ei de viitor alături de partenerul ei, Victor Cornea. Ea și-a exprimat dorința sinceră de a îmbrăca din nou rochia de mireasă și este pregătită să facă acest pas important în viața ei. Într-un interviu recent, jurata emisiunii „Te cunosc de undeva” a dezvăluit cum își imaginează și planifică acest eveniment de data aceasta.

Andreea Bălan, o femeie puternică și hotărâtă, a trecut cu capul sus peste fiecare provocare. Chiar și după o despărțire dureroasă, când relația sa cu George Burcea, tatăl celor două fiice ale sale, s-a încheiat prin divorț, Andreea nu s-a lăsat copleșită. În prezent, se bucură de fericire alături de Victor Cornea, jucător de tenis.

În timpul emisiunii „Vacanță de vedetă”, Andreea Bălan a fost întrebată dacă și-ar dori să devină din nou mireasă în viitor, chiar dacă a avut o experiență anterioară de căsătorie eșuată. Deși a trecut prin momente dificile după despărțirea de tatăl fiicelor ei, Andreea a recunoscut că ar fi dispusă să facă acest pas din nou.

Cu un zâmbet pe buze, talentata cântăreață a dezvăluit că și-ar dori ca de această dată ceremonia să fie una intimă și restrânsă, desfășurată pe o plajă îndepărtată de țara natală. O astfel de atmosferă ar adăuga o notă romantică și relaxată evenimentului, reflectând dorința ei de a trăi acest moment special într-un cadru natural și idilic.

„Pe o plajă, la malul mării. Mai departe de atât. Doar cei apropiați mi-ar fi alături la nuntă. Aș prefera ceva restrâns, deoarece experiența anterioară a fost foarte zgomotoasă. Eram într-o altă etapă a vieții mele atunci. Acum aș dori să fac acest pas doar pentru sufletul meu, alături de cei dragi”, a declarat Andreea Bălan în cadrul emisiunii „Vacanță de vedetă”.

În plus, Andreea Bălan a dezvăluit că fiica sa cea mare, Ella, a adresat întrebări despre posibila căsătorie cu Victor Cornea de mai multe ori. Curioasă și plină de emoție, micuța Ella pare fascinată de ideea de a-și vedea mama în rochia de mireasă și de a fi martoră la un astfel de moment special din viața ei.

Citește și  Ce etnie are Diana Şoşoacă. În plin scandal de divorţ, senatoarea îşi dezvăluie originile şi spune de unde îi provine numele

„Pentru copii este important. Ella m-a întrebat dacă mă voi căsători cu Victor”, a mai spus artista.

Andreea Bălan afirmă că relația ei cu Victor Cornea a adus schimbări semnificative în viața ei. Totul decurge așa cum și-a dorit întotdeauna.

„Este cea mai frumoasă, curată și liniștită iubire pe care am trăit-o vreodată”, a adăugat vedeta.

stiricalitative