Gabriela Cristea atacată după ce a început să vândă cozonaci şi zacuscă online Preţurile i-au speriat pe români

Gabriela Cristea atacată după ce a început să vândă cozonaci şi zacuscă online Preţurile i-au speriat pe români

Prezentatoarea TV Gabriela Cristea a fost criticată de potențialii clienți pentru prețurile ridicate ale produselor pe care le-a pus în vânzare pe internet, printre care cozonaci artizanali și zacuscă. Aceasta, cunoscută pentru abilitățile sale în bucătărie, și-a extins afacerea cu haine cu un nou segment în lumea gastronomiei.

Prețurile sale au stârnit nemulțumirea unor internauți, care le-au considerat prea mari pentru majoritatea oamenilor. Un cozonac de 900 de grame variază între 85 și 140 de lei, în timp ce un borcan de zacuscă de vinete sau de fasole costă 33,50 lei. Dulceața de ardei iute se vinde cu 26,50 lei borcanul, iar cea de portocale cu 28,50 lei.

„Sunt foarte scumpi cozonacii. Nu toată lumea își permite să cumpere un cozonac”, a comentat un internaut. Unii critici au sugerat că produsele ar putea fi inaccesibile pentru mulți, devenind accesibile doar pentru o anumită categorie de persoane.

Cu toate acestea, Gabriela Cristea a rămas fermă în decizia de a oferi produse de calitate superioară și de a-și consolida prezența în industria alimentară. Ea a declarat în mediul online: „Sunt produse pe care eu le fac și cu siguranță le-ați mai văzut la mine. Vreau să vă arăt câteva produse pe care le am acasă și pe care le fac. Am pregătit niște borcane cu dichis. Dar să trecem la degustat.”

Citește și  Frigiderul românesc care nu consuma curent și carnea avea gust de carne

În ciuda criticilor, Gabriela Cristea continuă să promoveze produsele sale, rămânând încrezătoare în succesul afacerii sale culinare.

stiricalitative