Diana Șoșoacă contraatacă în scandalul divorțului Mă țin de el 10 ani în instanță și îi iau și hainele

Diana Șoșoacă contraatacă în scandalul divorțului Mă țin de el 10 ani în instanță și îi iau și hainele

Diana Șoșoacă, senatoare și șefa S.O.S, este în mijlocul unui scandal mediatic cu soțul ei, Silvestru Șoșoacă, după ce acesta a amenințat-o că va divorța și că îi va lua și numele. În replica, Diana Șoșoacă a declarat că procesul de divorț ar putea dura și 7 ani, exact cât a durat căsătoria lor, și că urmează să îl dea în judecată.

„Vreau să aduc o lămurire cu privire la divorțul lui, că numele îmi va fi luat: un divorț poate dura și 7 ani, exact cât a durat căsătoria, depinde de avocat, poate să-l fac să țină și 10 ani, dar la final să i se ia și hainele pentru mizeriile pe care le face”, a declarat Diana Șoșoacă.

Senatoarea a afirmat că a avut de-a lungul timpului multe dosare de divorț în care partea adversă nu a avut șanse și că soțul ei, care dorește să intre în politică, nu va fi o excepție.

În plus, Diana Șoșoacă a declarat că a primit amenințări cu publicarea unor imagini intime, în cazul în care nu își dă demisia din funcția de senator. Ea a sugerat că o astfel de răzbunare ar putea veni din partea unui presupus amant.

„Procentele Dianei Șoșoacă nu au scăzut în urma scandalului provocat de Serviciile Externe şi Interne. Mi se spune că dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime din casa mea când mă spăl, mă aranjez. Mi s-a cerut demisia. Am depus plângere penală împotriva individului”, a spus senatoarea.

De asemenea, ea a susținut că a primit amenințări și hărțuiri din partea conducătorilor Maramureșului și că a depus plângeri penale în acest sens.

Pe lângă toate acestea, conflictul dintre Diana Șoșoacă și soțul ei a stârnit interesul presei mondene, care a adus în prim-plan acuzații de infidelitate și suspiciuni legate de fotografii compromițătoare.

stiricalitative