Un tânăr de 19 ani a divorţat de soţia în vârstă de 77 de ani pentru una de numai 72

Un tânăr de 19 ani a divorţat de soţia în vârstă de 77 de ani pentru una de numai 72

O poveste extraordinară se desfășoară în aceste zile în pitorescul sat Corbii Mari din județul Sălaj.

Dacă ar fi subiectul unui film, ai crede că este pur și simplu fictiv, dar, fiind reală în întregime, această poveste este mai degrabă dramatică.

După ce părinții lui au plecat să muncească în Spania, Viorel a rămas singurul tânăr din satul în care a crescut.

La împlinirea vârstei de 18 ani, tânărul a simțit că natura își cere drepturile, astfel că, pentru a-și găsi liniștea trupească, el i-a cerut mâna vecinei sale, Tudorica, în vârstă de 77 de ani, cu care se mai ajuta la lucrările câmpului.

Citește și  Doliu pentru Carmen de la Sălciua

Toate păreau să meargă bine și frumos până în luna trecută, când cei doi au fost invitați la înmormântarea unui verișor al Tudoricăi.

În timpul întregii slujbe, Viorel a făcut ochi dulci cu Parascheva, o rudă apropiată a defunctului.

Având doar 72 de ani, Parascheva a reușit fără prea mare efort să-i răsucească mințile focosului Viorel și, de la cimitir, au plecat ținându-se de mână, hotărâți că, după ce se va încheia procedura de divorț, își vor uni destinele pe vecie.

Viitorul soț va avea doi copii cu viitoarea lui soție, o fetiță de 55 de ani și un băiețel de 59, dar nu este preocupat de educația lor deoarece “sunt o fire foarte deschisă la tot ce este nou și îmi plac enorm copiii”, a declarat Viorel.

Această poveste captivantă din Corbii Mari ne aduce în fața unei realități complexe și surprinzătoare, ilustrând modul în care relațiile umane și emoțiile pot traversa barierele vârstei și convențiile sociale.

stiricalitative