Cu câți bani vinde Gabriela Cristea un cozonac de 900 de grame. Suma nu este pentru oricine .

Cu câți bani vinde Gabriela Cristea un cozonac de 900 de grame. Suma nu este pentru oricine .

Pe rețelele de socializare, Gabriela Cristea a împărtășit cu fanii cea mai nouă provocare din viața ei. Se știe că vedeta este pasionată de gătit, așa că a venit momentul ca prezentatoarea tv să treacă la alt nivel. Și-a deschis o mică afacere cu cozonaci artizanali. Cei care vor să cumpere acest desert, trebuie să știe că prețurile nu sunt deloc mici. Cu câți bani vinde Gabriela Cristea un cozonac de 900 de grame?

Gabriela Cristea, una dintre cele mai apreciate și iubite prezentatoare tv, și-a surprins fanii cu o nouă afacere. Soția lui Tavi Clonda s-a specializat pe producția și comercializarea cozonacilor artizanali.

Gabriela Cristea a explicat pe rețelele de socializare că are parte de toată susținerea din partea soțului și a apropiaților. În plus, fanii au felicitat-o pentru inițiativa sa. Prezentatoarea TV de la Antena Stars a început să ia deja comenzi și a dezvăluit care este prețul unui cozonac.

„Cel mai exigent bucătar, Gabriela Cristea, se asigură că fiecare produs respectă rețeta sa, înainte de a ajunge la tine. Astfel, îți livram o fărâmă dulce, aproape de perfecțiune”, apare pe site-ul vedetei.

Citește și  Ceaiul pe care Irina Loghin il bea in fiecare dimineata Doctorita mi-a spus a doua sau a treia zi v-au iesit analizele perfecte

La o privire atentă pe site-ul Gabrielei Cristea, prețurile cozonacilor variază, în funcție de compoziția lor. Ea a explicat că fiecare sortiment oferă o experiență gustativă de neuitat. Costul unui singur produs este de la 85 de lei pentru opțiunile mai simple, precum cozonacii cu mere, nucă sau caramel sărat.

În schimb, cozonacii mai pretențioși pot costa chiar și 140 de lei bucata. De menționat că fiecare cozonac are o greutate de 900 de grame.

„Abia aștept să încep să fac cozonaci pe bandă rulantă. Să știți că și voi veți putea comanda cozonacii mei. Puteți deja să faceți comenzi pentru că site-ul este deja gata și puteți să vă alegeți perioada în care să primiți cozonac. Momentan venim doar cu aceste 6 categorii: cozonac cu ciocolată și cu cremă gianduia și nuci. Avem aceeași variantă și pe babka.

Avem cozonac cu fistic și babka cu fistic. Mai avem o variantă care mie mi se pare câștigătoare. Este cozonacul cu piure de măr, cu nuci și cremă de caramel sărat. N-ați mâncat așa ceva! Avem și varianta de babka, și varianta de cozonac. Cel mai exigent bucătar, Gabriela Cristea, se asigură că fiecare produs respectă rețeta sa, înainte de a ajunge la tine. Astfel, îți livram o fărâmă dulce, aproape de perfecțiune”, se mai precizează pe site-ul Gabrielei Cristea.

stiricalitative