Două avioane s-au ciocnit în zbor sunt zeci de pasageri implicați

Două avioane s-au ciocnit în zbor sunt zeci de pasageri implicați

Share

Avionul s-a ciocnit deasupra Parcului Național Nairobi, în capitala Kenyei, provocând prăbușirea avionului mai mic.

Două persoane au fost ucise într-un accident aerian între un avion de instruire și un avion de pasageri în Kenya, au declarat polițiștii.

Avioanele s-au ciocnit deasupra Parcului Național Nairobi din capitală, trimițând avionul mai mic la pământ.

Avionul mai mare, un Dash 8 operat de Safarilink Aviation, avea la bord 44 de persoane, inclusiv cinci membri ai echipajului.

Acesta se îndrepta către orașul turistic de coastă Diani când echipajul a raportat un zgomot puternic imediat după decolare de la Aeroportul Wilson și a decis să se întoarcă, a raportat compania aeriană.

Citește și  Revolta unui paznic din spital Medicii dorm şi nu vor să fie deranjaţi când vin bolnavii la Urgenţă

„Pot confirma că un student și un instructor [din avionul de instruire]… au murit în timpul incidentului,” a declarat comandantul poliției județene Nairobi, Adamson Bungei, agenției de știri Reuters.

Avionul aparținând unei școli de zbor și avionul de pasageri Safarilink s-au ciocnit la ora 10.05 (7.05 GMT), a declarat Autoritatea de Aviație Civilă din Kenya într-un comunicat.

Citește și  Directorul unei companii o cheamă pe secretară

A fost lansată o investigație.

“Putem confirma că un student și un instructor din avionul de antrenament au murit în timpul incidentului”, a transmis poliția din Nairobi.

La rândul său, compania aviatică a comunicat: “Safarilink Aviation dorește să raporteze că în această dimineață zborul nostru cu numărul 053, cu 39 de pasageri și 5 membri ai echipajului la bord, care se îndrepta spre Diani, a experimentat o bubuitură puternică la scurt timp după decolare”.

stiricalitative