Radu Siffredi pregătit să devină tătic. Oana Matache impresionată de gestul iubitului ei

Radu Siffredi pregătit să devină tătic. Oana Matache impresionată de gestul iubitului ei

Gest neașteptat făcut de Radu Siffredi la Power Couple România. Nu mulți se așteptau ca iubitul Oanei Matache să fie atât de grijuliu cu un bebeluș.

În această seară, la Power Couple România, concurenții se confruntă cu cea mai silențioasă provocare din competiție – „Nani, nani, puiul mamei”. Este vorba despre scenariul unei seri petrecute acasă, unde bărbații au de urmat instrucțiunile soțiilor, fără să facă vreun zgomot, pentru a nu trezi din somn bebelușul.

Fiecare mișcare a domnilor este monitorizată de un aparat profesional de măsurarea sunetului. Sunt permise doar cinci greșeli care să deranjeze somnul copilului. Cine depășește limita, pierde proba și este un pas mai aproape de a pleca acasă.

În timpul probei, Radu Siffredi, iubitul Oanei Matache, a făcut un gest complet neașpteptat, care i-ar putea face pe mulți să își schimbe părerea despre el.

Citește și  Maria Țăranu femeia care nu mai merge la piaţă de mai bine de 20 de ani. Mama mea așa m-a învățat. Ea nu cumpăra nimic nici măcar ulei

Bărbatul și-a testat calitățile de tată în etapa a cincea de la Power Couple. Acesta nu a reușit să ducă la capăt toare activitățile casnice în liniște, pierzând proba, dar și-a pus în evidență calitățile de viitor tătic.

Atunci când s-a dus la frigider pentru a pune în el cumpărăturile, a făcut gălăgie și a făcut bebelușul să plângă. Atunci când s-a dus să-l legene pentru a-l adormi, iubitul Oanei Matache a făcut un gest care a luat-o prin surpindere și pe ea.

Citește și  Directorul unei companii o cheamă pe secretară

După ce legâna bebelușul de trei ori, Radu îl săruta pe frunte. Detaliul a fost observat și de partenera lui, care a reacționat imediat.

„Nu ți-a zis nimeni să-l pupi pe cap”, a zis Oana Matache.

„Eu sunt o persoană căreia îi plac copiii”, a evidențiat Radu Siffredi.

„Da, pe timpul meu!”, a glumit iubita lui.

Radu Siffredi a încercat să își desfășoare activitățile casnice în liniște, chiar dacă Oana a scos la iveală faptul că acesta nu este o persoană silențioasă, dar, din păcate, nu a reușit să ducă proba la capăt.

stiricalitative