Vine marele cutremur în România Maria Ghiorghiu face o nouă previziune

Vine marele cutremur în România Maria Ghiorghiu face o nouă previziune

Maria Ghiorghiu a publicat pe blogul său duminică, 3 martie, precizând că în România nu va avea loc niciun cutremur devastator.

Cunoscută pentru capacitățile sale de clarvăzătoare și pentru comunicarea frecventă cu extratereștrii, precum și pentru primirea unor semne divine despre viitorul românilor, Maria Ghiorghiu a subliniat că țara noastră va fi afectată doar de cutremure mici și medii, care nu vor provoca pierderi de vieți omenești.

Într-un mesaj plin de încredere, Ghiorghiu a abordat subiectul temerilor legate de un posibil cutremur major, criticând alarmismul mediatizării și evidențiind că nu există nicio amenințare reală de acest gen pentru România. Ea a îndemnat cititorii să ignore sau să închidă sursele de informare care promovează astfel de scenarii catastrofale.

“Nu vom avea parte de un cutremur major în România, deoarece Dumnezeu și Măicuța Domnului ocrotesc țara noastră și poporul său ales. În loc să trăim cu frica permanentă că se va întâmpla ceva grav, să avem încredere că doar cutremurele mici și medii vor avea loc, fără a produce pierderi de vieți omenești. Acestea sunt menite să așeze și să reașeze pământul”, a afirmat Maria Ghiorghiu.

stiricalitative