Drum lin spre cer dragul meu nepoțel. Cine este românul mort într-un accident cu zece mașini produs pe o autostradă din Spania. Alte patru persoane au fost rănite

Drum lin spre cer dragul meu nepoțel. Cine este românul mort într-un accident cu zece mașini produs pe o autostradă din Spania. Alte patru persoane au fost rănite

O tragedie cutremurătoare a avut loc în Spania, acolo unde un tânăr român din Maramureș, și-a pierdut viața într-un grav accident de circulație. Carambolul, implicând nu mai puțin de 10 mașini, a avut loc pe autostrada A5 din provincia Toledo.

Un român în vârstă de 27 de ani s-a stins din viață în Spania

Familia, prietenii și comunitatea sunt în stare de șoc în fața acestei pierderi neașteptate, iar autoritățile locale desfășoară investigații pentru a elucida circumstanțele exacte ale accidentului și pentru a aduce claritate în privința a ceea ce s-a întâmplat.

Accidentul tragic în care a fost implicat tânărul român s-a petrecut la kilometrul 37 al autostrăzii A5, pe sensul spre Madrid. Condițiile meteorologice nefavorabile, generate de aerul polar arctic care a lovit Spania sâmbătă, sunt suspectate că ar fi contribuit la producerea carambolului în provincia Toledo, lângă Madrid.

În urma incidentului, o persoană de naționalitate română și-a pierdut viața, iar o altă victimă a suferit răni grave, fiind transportată la un spital din Madrid.

Alte trei persoane au suferit răni ușoare și au fost transportate la un spital din zona respectivă, conform informațiilor furnizate de presa spaniolă.

Operațiunea de salvare a fost complexă și a implicat resurse extinse, inclusiv polițiștii din Garda Civilă, trei echipaje medicale de terapie intensivă, două echipaje de prim-ajutor și pompierii din Illescas și Santa Olalla.

Cu toate acestea, pentru tânărul maramureșean, intervenția a fost, din nefericire, fără succes, și viețile apropiaților săi au fost profund afectate de această tragedie. Familia tânărului român este în stare de șoc

Tragedia care a avut loc pe autostrada A5 din provincia Toledo, Spania, s-a soldat cu pierderea tânărului român Alex Prială, în vârstă de doar 27 de ani, conform informațiilor oferite de vasiledale.ro . 

Citește și  Povestea Elenei o romanca plecata la munca in Italia este dramatica. Mancam o bucata de paine sub cearsaf cu lacrimi

Pe rețelele de socializare, comunitatea din Maramureș și-a exprimat profund regretul prin mesaje de condoleanțe. Pierderea prematură a lui Alex Prială a șocat cunoscuții și prietenii săi, iar postările de pe platformele online devin un spațiu comun de exprimare a compasiunii și solidarității în aceste momente dificile. 

„Drum lin spre cer, dragul meu nepoțel! Nu-mi vine să cred că nu mai ești printre noi. Mi se rupe inima după tine(…) nu-mi vine să cred cum te-ai dus așa de vreme. Ieri am vorbit cu tine ultima dată și mi-ai promis că vei veni acasă în august. Doamne!”, a fost doar unul dintre mesajele postate, potrivit sursei menționate anterior.

stiricalitative