Cum arăta Silvia Chifiriuc la începutul carierei. Soția lui Petre Roman se îmbrăca sexy în anii 1990

Cum arăta Silvia Chifiriuc la începutul carierei. Soția lui Petre Roman se îmbrăca sexy în anii 1990

Cu siguranță puțini își mai aduc aminte cum arăta Silvia Chifiriuc la începutul carierei. Asta se petrecea în anii 1990, când actuala soție a lui Petre Roman bătea la porțile afirmării în calitate de tânără artistă. Ce-i drept, și azi Silvia Chifiriuc este o prezență ce nu rămâne neremarcată, artista păstrându-și lookul tineresc.

În anii 1990, când bătea la porțile afirmării, Silvia Chifiriuc avea ținute îndrăznețe și foarte sexy, care, de altfel, i se potriveau de minune. Tânăra artistă bătea la porțile afirmării în acea perioadă și se făcuse remarcată atât datorită vocii, cât și datorită frumuseții exotice.

În anul 1994, Silvia Chifiriuc participa la selecția națională pentru Eurovision, interpretând melodia ‘Prea multe întrebări’. Acela a fost momentul în care actuala soție a lui Petre Roman a intrat în atenția publicului, vocea sa remarcabilă fiind susținută de un look extrem de sexy, pentru că pe atunci Silvia Chifiriuc adopta ținute îndrăznețe.

În anul 2009, Petre Roman și Silvia Chifiriuc se căsătoreau și aproape toată lumea era convinsă că mariajul lor nu va rezista din cauza diferenței mari de vârstă. Ea avea doar 37 de ani atunci, iar el cu 25 de ani mai mult. Petre Roman era mai în vârstă și decât soacra sa, care era cu trei ani mai mică decât el.

Înainte de a-l întâlni pe Petre Roman, Silvia Chifiriuc a avut, după câte se pare, o relație cu un italian în vârstă și foarte bogat, pe nume Giuseppe Madia. Povestea de dragoste cu bărbatul mai bătrân cu 47 de ani ca ea s-a întins pe durata a 12 ani.

Acum, Silvia Chifiriuc și Petre Roman formează un cuplu sudat de mai bine de 15 ani și au un fiu, Petrus, adolescent.

Silvia Chifiriuc și Petre Roman au demonstrat tuturor celor care nu au crezut în povestea lor de dragoste că sunt făcuți unul pentru altul. În cei peste 17 ani de când sunt împreună n-au făcut decât să se bucure din plin de povestea lor cu momente frumoase, dar și clipe încărcate de durere, așa cum a fost moartea părinților Silviei Chifiriuc.

Petre Roman și Silvia Chifiriuc s-au căsătorit în 2009, la aproape un an distanță de când se aflase că fostul prim-ministru al României a început o nouă relație cu cea care avea să îi devină soție. De atunci, cei doi sunt de nedespărțit, iar în urmă cu 13 ani au devenit părinții unui băiat, Petrus.

„Eu nu am chestia asta cu cifrele! Pentru mine este așa că ar fi fost acum câțiva anișori… Nu știu ce se întâmplă, dar nu realizez…’, a declarat Silvia Chificiuc, completată de Petre Roman: „Număratul anilor nu ne place!’.

„Cu cât ești mai recunoscător, cu atât lucrurile vin spre tine și mai frumos. Și am făcut acest exercițiu și de atunci nu trece o zi să nu fiu recunoscătoare Divinității, să nu mulțumesc și cu cât mă retrag seara, la somn, cu aceste gânduri de mulțumire și îmi fac o listă vizuală cu ce am rezolvat în ziua respectivă, a doua zi se deschid lucruri la care nici nu m-am gândit. Recunoștința îți aduce lucruri minunate în viață’, a mai spus Silvia Chifiriuc.

Citește și  Aveau un copil dar voiau mai mulți. Când a rămas însărcinată medicii i-au spus să avorteze Doamnă e imposibil sunt prea mulți Când a venit timpul să nască medicii au amuțit

Silvia a mai spus că a avut încredere de la început în dragostea lui Petre Roman și a știut că relația lor va fi una de durată, chiar dacă s-au lovit de neîncrederea oamenilor.

„În momentul în care a devenit publică relația dintre noi, în 2007, era evident că va fi o mare învolburare mediatică, având în vedere faptul că sunt un om cunoscut în România. Au fost 54 de zile fără oprire. Pentru Silvia a fost greu. A suferit mult‘, a adăugat Petre Roman, precizând că timp de aproape două luni s-au scris în presă tot felul de lucruri despre el și Silvia.

„Am fost țintă, dar asta nu mai contează acum. El m-a avertizat. M-a pregătit. Aveam suportul lui. Mi-a zis că se vor scrie foarte multe lucruri neadevărate despre mine. Am pășit cu toată încrederea și cu toată iubirea în povestea asta cu el. Nu-mi pare rău de nimic!

stiricalitative