Banel Nicolita dezvăluiri despre divorțul de sotia sa

Banel Nicolita dezvăluiri despre divorțul de sotia sa

Bănel Nicoliță, fostul fotbalist internațional, a decis să facă lumină în privința divorțului său de soția sa, Cristina. Despărțirea s-a produs în urma unor neînțelegeri legate de implicarea lui Nicoliță în echipa din Faurei, pe care a finanțat-o și în care a jucat. Fostul fotbalist afirmă că infidelitatea nu a fost un factor în decizia celor doi de a divorța.

“Sincer, nu mă așteptam să divorțez, dar în viață orice e posibil. Intr-un fel, mă bucur că nu o femeie a fost motivul, fotbalul a fost. Pentru că am acceptat să mă duc la mine, la echipa mea de suflet, la Faurei. Fosta mea soție nu a fost de acord și atunci OK și i-am spus «Nu ești de acord, divorțăm» și am divorțat”, a mărturisit Bănel Nicoliță pentru cancan.ro.

După divorț, fostul fotbalist a rămas doar cu 10-15 persoane apropiate. Acest lucru l-a dezamăgit profund, mai ales că el a investit timp, bani și energie în acești oameni. “Am riscat bani, familie, copii… multe chestii. Și acei oameni nu m-au apreciat. Și atunci durerea e dublă sau triplă în care am suferit foarte mult și știu doar eu cât de mult am suferit și cât de greu a fost să trec peste un divorț când știu că acei copii au nevoie de ambii părinți”, a mai adăugat Nicoliță.

Cu toate acestea, fostul fotbalist își exprimă mândria și recunoștința față de cele două fetițe ale sale. Una dintre ele a ales gimnastica, sportul pe care Nicoliță îl consideră cel mai frumos și plăcut, iar cealaltă practică scrima. Bănel Nicoliță are și o școală de fotbal, iar una dintre regulile de aur acolo este disciplina. “Dacă sunt disciplinați, atunci totul va fi ok, dacă nu sunt disciplinați, atunci poarta e deschisă și trebuie să plece în secunda unu. Nu accept jucători care nu sunt disciplinați”, a subliniat fostul fotbalist.

Citește și  ZANNI ELIMINAT DE LA SURVIVOR DUELUL CU TJ MILES I-A FOST FATAL DAR CE S-A ÎNTÂMPLAT APOI A DECLANȘAT SCANDALUL ȚINTA PRO TV

Deși divorțul a adus cu sine multe dificultăți și suferință, Bănel Nicoliță încearcă să privească în viitor cu optimism și să pună accentul pe relația cu copiii săi și pe dezvoltarea carierei sale în fotbal.

stiricalitative