Informația Momentului Cătălin Moroșanu Surprins Pe Aeroportul Otopeni Din București A Fost Eliminat De La Survivor All Stars

Informația Momentului Cătălin Moroșanu Surprins Pe Aeroportul Otopeni Din București A Fost Eliminat De La Survivor All Stars

Noi detalii ies la suprafață despre ce s-a mai întâmplat în Republica Dominicană, la scurt timp după ce Daniel Pavel sau „Domnul Dan”, așa cum l-au numit concurenții de până acum de la Survivor, a avertizat că sezonul All Stars poate fi unul extrem și plin de surprize.

Cătălin Moroșanu, surprins pe aeroportul Otopeni din București

Domnul Dan a avertizat zilele trecute că urmează o eliminare la Survivor All Stars. Fanii showului de aventura nici n-au apucat să digere informația că deja s-a aflat cine este concurentul care a părăsit jungla dominicană.

Potrivit celor de la cancan.ro, Cătălin Moroșanu a fost eliminat din tribul Faimoșilor, la doar o săptămână după ce s-a certat cu Iancu Sterp, fratele mai mic al lui Culiță Sterp. Fostul campion ar fi fost văzut în timp ce se plimba pe Aeroportul Internațional Henri Coandă.

A fost eliminat de la Survivor All Stars?

Cătălin Moroșanu, cel mai iubit sportiv al luptelor de contact din România, a fost la un pas de bătaie cu Iancu Sterp. Asta, pentru că artistul a ”dat” în ”Faimoși”. La scandal, au mai luat parte Jador, Zmărăndescu și Andrei Ciobanu.

În emisiunea de joi, de la PRO TV, a pornit un război colosal, după ce Andrei Ciobanu, fostul component al echipei albastre, a făcut câteva comentarii acide. Acesta din urmă, a bătut în retragere când a văzut că situația escaladează. În schimb, Cătălin Zmărăndescu a intervenit de ca să îl calmeze pe colegul său de breaslă.

Culiță Sterp a oferit o reacție prin intermediul rețelelor de socializare, după ce a văzut cele întâmplate în Republica Dominicană. El i-a atacat pe cei care s-au certat cu fratele lui, iar sora lui Jador a avut și ea un mesaj pentru fratele lui Iancu.

Sunt sora lui Jador… Mama ta ne-a jignit toată familia (țigani, ciori) noi nu am spus niciodată nimic… Cioara de mama nu și-ar permite să iasă să spună de copiii cuiva ceva urât… Și eu ca sora lui la fel… Noi nu am ieșit să vă denigrăm pe internet. Voi vă certați, tot voi vă împăcați. Plus că el și-a cerut scuze de la Iancu. Culiță Sterp, nu îți înțeleg reacția. Iancu l-a făcut câine și nu a ieșit nimeni să spună nimic.

Citește și  Ce înseamnă când visezi că ești înșelat de persoana iubită. Ce trebuie să faci în cel mai scurt timp

”În relațiile noastre, ar trebui să existe un respect reciproc între cele două familii. Mama mea m-a învățat că este esențial să tratăm familia celuilalt cu respect și că nu ar trebui să jignim sau să denigrăm pe cineva din familia altcuiva. Din păcate, am fost martor la lipsa acestui respect din partea mamei tale, care a făcut insulte la adresa familiei mele. În contrast, mama mea ar fi ultima persoană care ar jigni familia ta sau pe cineva din familia ta. De asemenea, este dezamăgitor să constat că tu, ca prieten, alegi să mă jignești.”, a fost mesajul transmis de sora lui Jador.

stiricalitative