Din păcate este adevărat. Este vorba despre Corina Dănilă

Din păcate este adevărat. Este vorba despre Corina Dănilă

Cândva nelipsită de pe micile ecrane, Corina Dănilă a luat, la un moment dat, o pauză de la televiziune. Îndrăgita actriță și prezentatoare TV a fost diagnosticată cu o boală autoimună, care i s-a declanșat pe baza stresului și a oboselii. Ce diagnostic a primit vedeta.

Boala de care suferă Corina Dănilă

Corina Dănilă s-a bucurat de multă simpatie și succes în televiziune, în perioada în care apărea frecvent pe sticlă. A jucat inclusiv în telenovele românești, dar s-a făcut remarcată și în calitate de prezentatoare TV. Anii pe care i-a dedicat carierei și problemele din viața personală și-au spus cuvântul, astfel că actriței i s-a declanșat o boală autoimună.

Vedeta a povestit, la un moment dat, că la început a ignorat boala, însă lucrurile au avansat și a trebuit să meargă la medic. Corina Dănilă are vitiligo, o afecțiune care duce la depigmentarea pielii. Petele sunt mai vizibile în sezonul cald și sunt concentrate pe mâini.

Citește și  Andreea Tonciu Nu divorțează de Daniel Niculescu

”De ceva vreme eu mă confrunt cu niște probleme de sănătate și anume cu o declanșare a unei boli autoimune, care s-a întâmplat acum niște ani, dar pe care am neglijat-o, nu m-am preocupat sub nicio formă, am zis că nu trebuie să-i dau importantă, deși a început să avanseze toată această problema și anume vitiligo.

M-am hotărât chiar să mă preocupe această problema pe care o am! Încercăm din respect față de spectatorii de la teatru, sau față de telespectatori să nu să ascund, să maschez acest aspect depigmentat pe care îl am pe mâini, tocmai pentru că oamenii din sală sau din fața micului ecran să nu fie atenți la problema mea de pe mâini, ci la ceea ce vreau să le transmit, la intențiile mele artistice!”, a povestit Corina Dănilă, la un moment dat, în emisiunea lui Teo Trandafir.

stiricalitative