Andreea Marin Îmi mai doresc un copil Și ce dacă am 47 de ani

Andreea Marin Îmi mai doresc un copil Și ce dacă am 47 de ani

Andreea Marin a fost invitată să participe la emisiunea lui Măruță, unde a avut ocazia să împărtășească despre cum a încheiat anul precedent și despre așteptările ei pentru noul an, pe care îl consideră „anul ei”. Discuția a ajuns și la subiectul dorinței sale de a avea încă un copil.

În timpul interviului, Andreea a dezvăluit că a început anul 2022 cu o convingere puternică că totul va merge ca pe roate pentru ea. Ea și-a exprimat, de asemenea, dorința de a mai avea un copil, spunând: „Bineînțeles că îmi doresc încă un copil! Să dea Dumnezeu! Mulți spun că am 47 de ani! Și ce dacă, fac tot ce pot eu să mă mențin tânără.”

Andreea a menționat că, deși nu are o apropiere de numerologie, simte cu tărie că 2022 va fi anul ei. Ea a explicat că această convingere o însoțește de la începutul anului și că se simte în elementul ei. „Sunt născută pe 22 și simt asta prin toți porii. Nu știu cum, dar am călcat pe 1 ianuarie, în noul an, cu sentimentul asta.”

În ceea ce privește planurile sale de viitor, Andreea a subliniat că, deși mulți se concentrează pe ideea de a organiza o nuntă, ea se gândește mai mult la faptul că vrea să fie bine în trei, sau chiar să devină din nou mamă. „Treaba asta cu nunta o fi o prioritate pentru unii, dar eu mă gândesc mai mult să fie bine în trei, sau cine știe, că îmi doresc să devin din nou mamă.”

„Sunt multe femei care cred că sunt îndrăzneață, dar să dea Dumnezeu să mi se îndeplinească,” a adăugat Andreea, exprimându-și speranța de a-și vedea dorințele împlinite. Ea a menționat că face tot posibilul să se mențină tânără, recurgând la diverse metode precum sportul și sauna, chiar și investind în unelte pentru relaxare, cum ar fi un scaun de masaj.

Aceste discuții din emisiune au oferit o privire intimă în viața și aspirațiile personale ale Andreei Marin, reflectându-se dorința ei de a trăi viața la maxim și de a împlini toate aspectele importante ale vieții sale, inclusiv cel de a fi o mamă tânără și activă.

stiricalitative